Vauvalook vai räpsyripset?

Postaus toteutettu Indiedaysin ja Swiss Clinic Swiss Lashes -kampanjan tiimoilta.

Keneltäkään ei ole varmaan jäänyt huomaamatta, että nykyään itsestään huolehtiminen tarkoittaa naisten kohdalla ties sun minkälaisia ripsienpidennyksiä, hiustenpidennyksiä ja perseenpidennyksiä. Enemmän, isommin, runsaammin.

Myönnän, että päivittän treenaavana tyyppinä ”huolitellulta näyttäminen” olisi helpompaa, jos omistaisi ripsien pidennykset tai tuuhennukset. Välillä tuntuu että melkein kaikilla on jonkin sortin lisäräpsyttimet ja syyn kuulee usein olevan ”nää on niin kätevät, aina ei edes tarvitse muuta meikkiä!”

Olen aina suhtautunut tämän tyylisiin turhakkeisiin hieman varauksella. Ehkä jokin luolanainen sisälläni haluaa pystyä halutessaan näyttämään meikittömältä. Meikittömissä silmissäkin on oma juttunsa. Olisihan se outoa herätä joka aamu meikatun näköisenä.

However, juttu mitä puolestaan olisin valmis kokeilemaan, on omien ripsien pidentäminen, jolloin väri pysyy vaaleana ja täten voi halutessaan näyttää yhä vauvalta treenatessa, herätessä ja suihkunraikkaana. Turvallista, matalan kynnyksen kaunistautumista, jolloin tulos tulisi näkyviin vasta ripsiväriä laittaessa. Eli muutos babysta babeksi.

Kamppis Swiss Lashes -ripsiseerumin kanssa tuli siinä mielessä hyvään saumaan että uuden vuoden alkaessa tekee aina mieli kokeilla kaikkia villityksiä, jotka lupaavat kauneutta, terveyttä, timmiyttä tai mitä tahansa hyvää. Ripsiseerumia levitetään eye linerin tapaan aamuin illoin puhtaalle luomelle. Seerumi sisältää vain luonnollisia ainesosia, eikä siinä ole prostaglandiinia, josta on nyt kohuttu viime aikoina ripsiseerumien saralla. Ripsien luvataan pidentyvän ja tuloksia olevan näkyvissä jo viikon käytön jälkeen.

Kaikista mielenkiintoisinta onkin kokeilla, toimiiko tämä muka oikeasti. Tiedossa ensi vuoden puolella siis ennen ja jälkeen kuvat. Ylempänä kuva ripsien tilanteesta tällä hetkellä.

Jos haluatte lähteä messiin ripsien kasvatusoperaatioon mun kanssa samaan aikaan, niin nyt sais seerumia alennuksella. Hintaa tuolla pikku purkilla on oikeasti 159€. Nyt se on alennuksessa 99€. Ja voihan alennuksien alennus, koodilla Thegoodmorning lähtee tuosta vielä kymppi pois. Ihan kiva kokeilutarjous! Tuotteeseen pääsee täältä.

Palataan ripsien kuulumisiin ensi vuonna!