JOULUKALENTERI: LUUKKU 21

”Kolmee yötää jouluun on…” (enää kolme luukkua jäljellä, jes!)

Hehheh, oikeasti kalenteria on ollut mukava pitää ja on ollut ihana huomata, kuinka paljon niitä hyvinvointiin liittyviä yhteistyökumppaneita oikein olikaan. Kiitos kaikille heille! Silti on ihana päästä päivittämään blogia taas vähän vapaammin.

Yhteistyökumppaneista puheen ollen, ehkä niistä kaikista tärkein minulle on kuntosali Motivus. Sinne on tiputeltu monet tipat hikeä ja ähkitty monet tuskanhuudot. Tästä luukusta kurkkii siis Motivus. Save the best for last… 😉

Näin viime hetken joululahjaideana täytyy vinkata ainakin Motivuksen joululahjalipuista. Viisi lippua, jotka voi käyttää jumpppiin tai salille, saa hintaan 44€. Aika hyvä diili. Niin hullua kuin se onkin, usein kertakäynnistä salilla saa nimittäin maksaa jopa 16€ (Fressi).

Kertakäyntipasseihin joudun minäkin täällä idässä ollessani tarttumaan. (Motivus, perusta keskus Mikkeliin! Ihan vain mun vierailujani varten!) Mutta ajattelen sen olevan pieni hinta siitä, että pääsen treenaamaan. Onneksi myös oman kropan painolla voi tehdä kotona kaikenlaista, ja tuolla kauniin lumisessa maisemassa myös lenkkeilee mielellään. Mutta kyllä bataattilaatikko-sienisalaatti-kinkku-ähkyn jälkeen on pakko päästä vetämään raskas jalkatreeni. Kutsun sitä perinteeksi, vaikka loin sen vasta viime jouluna. Ylimääräisistä kaloreista ja hiilaritankkauksesta saa niin mielettömät voimat, että treeni on suorastaan elämys.

Tosin taannoinen kreatiinikokeiluni saattoi ajoittua viime jouluun, mikä selittäisi näitä joulupyhien kullattuja treenimuistoja… Siinä olisikin toinen hyvä perinne: kreajoulu!

Motivus on antanut minulle oikeudet arpoa yhden superkortin kuukaudeksi heidän keskuksiinsa! Superkortilla pääsee sekä salille että jumppiin kuntosalin aukioloaikoina. Kuntokeskuksiahan on sekä Helsingissä että Turussa, eli näissä kaupungeissa asustelevat, kuntosalikorttia vailla olevat, pistäkäähän kommenttia kehiin. Tämän paremmin ei uusi vuosi ala!

Arvon voittajan 28.12. ja olen yhteydessä häneen sähköpostitse. Onnea kaikille!