JOULUKALENTERI: LUUKKU 20

Oletteko kuulleet Evoke-proteiinimehuista? Itselleni ei välttämättä tulisi mieleen yhdistää proteiinijauhetta täysmehuun, mutta onneksi joku muu on tehnyt sen puolestani.

Evoke Natural Energy on uudenajan urheilujuoma. Siihen ei ole pumpattu sokeria eikä kofeiinia, vaan ravintosisältö koostuu hedelmien omasta mehusta, soijaproteiinista, steviasta ja kourallisesta vitamiineja. Yhdessä pullossa on 10g proteiinia, 22g hiilareita ja 130 kaloria. Tässä erinomainen esimerkki tuotteesta, jota enemmän kuin mielelläni hehkutan blogissa! Miksi nauttia keinotekoisia juomia ja ruokia, kun tarjolla on paljon parempiakin vaihtoehtoja?

Proteiinimehu toimii aika hyvin palkkarina esim. juoksulenkin jälkeen tai vaikka treenibuusterina ennen salitreeniä. Itse olen juonut evokeja myös ruokajuomana tai välipalana. Myös hyvä neste smoothieissa käytettäväksi!

Entäs se maku? Toimii! Oma lempparini on Tropical Fruits. Toinen maku on appelsiini, josta mielestäni maistuu hivenen enemmän proteiini läpi. Molemmat mehut ovat kuitenkin ahkerassa kulutuksessa, eikä negisteltävää juuri ole. Proteiinin lisääminen hiilihydraattipitoiseen mehuun on itsessään jo mahtava idea, joten vaikka maku olisi kamala, käyttäisin näitä varmaan silti, haha!

Evokeja saa siis nyt mm. ruokakaupoista useista eri kaupungeista! Nettisivuilla näkyy kartta, jossa merkattu saatavuus. Ja kuten arvata saattaa, mehuja arvotaan toki täältäkin! Kokonaiset 24 kappaletta (12kpl/maku) lähtee jollekin teistä. Jätä kommentti, ja mehut voi olla sun kun uusi vuosi pärähtää käyntiin! Arvon voittajan 27.12 ja olen yhteydessä häneen sähköpostitse. Onnea arvontaan!