JOULUKALENTERI: LUUKKU 7

Pistetään luomuraakasuperherkut tältä viikolta pakettiin, hengitetään syvään ja annetaan sisäisen pikkutyttömme innostua tästä luukusta. Nyt on luvassa sellainen paketti pinkkejä kauneusjuttuja ettei ole ennen moista täällä nähty. Tässä kokoelma kaikkia niitä originelleja ”ihmetuotteita”, josta kaikki aina puhuvat. Yhtenä esimerkkinä suuren suosion saanut, kaikkein kehuma ja rakastama Tangle Teezer. Luukun sponssaa Nordic Beauty Import.

Tangle Teezerin lisäksi pakettiin sisältyy Invisibobble-hiuslenkkejä, Beautyblender -meikkisieni sekä tuo omituisen muotoinen puuteripaletti, joka ei ole meikkiä, vaan tyvikasvun värjäyspuuteri Color Wow Root Cover Up! Sen mukana tulevalla sudilla vedetään raitoja tyvikasvuun, mikä häivyttää väärän värisen tyven pois.

Tosin, ainakin blondiin tukkaan puuteria sai sutia aika monta kerrosta, ennen kuin muutosta oli havaittavissa. Lisäksi vanhana kunnon vehnäjauhon käyttäjänä täytyy sanoa että aion myös jatkossa turvautua siihen kikkaan. Ei ole vehnäjauhon antaman kylmän sävyn voittanutta. Tosin vol 2: Testatessani tyvipuuteria tukkani oli sellainen liukkaan puhdas. Ehkä hieman rasvainen tyvi imisi puuterin paremmin? Googlettelin tuotetta, ja tummaan tukkaan se puolestaan näyttää toimivan ilmiömäisen hyvin, ellei pelissä ole photoshop. 😉

Invisibobblet, eli ”puhelinjohtoponnarit” ovat tällä hetkellä ainoita hiuslenkkejä joita käytän! Ostin niitä jokin aika sitten mielenkiinnosta, ja tykkään siitä hengettömästä tunteesta, jonka ne antavat. Välillä perus ponkkari kiristää päätä ja nipistää yksittäisiä hiuksia, mutta invisibobblella tuntuu kuin joku vain pitäisi hiuksia takana rennosti kiinni. Se on aika kiva tunne.

Tykkään levittää meikkivoiteen sormilla, mutta testasin toki myös Beautyblenderiä. Sen idea on siis seuraava: sieni kastellaan, puristetaan ylimääräiset vedet pois ja levitetään meikkivoide. Sieni ei ime voidetta itseensä, vaan pitää sen pinnalla. Kosteus luo aikaan tasaisen lopputuloksen ilman ”meikkisienirantuja”, jotka ovat yksi niistä syistä miksi tykkään levittää meikin sormin. Toinen on se, etten jaksa pestä sieniä! Ne muistot mitä minulla meikkisienistä on (käytin Joe Blascon sientä viimeeksi saman merkin meikkivoiteen kaverina), eivät kyllä mielestäni päihittäneet tätä. Reilusti paras sieni mitä olen kokeillut! Erityisen kätevä peitevoiden paikalliseen käyttöön.

Täytyy sanoa että tämänkertainen arvontapaketti on aika mahtava. Jos ei itselleen, niin vaikka jollekin pienelle prinsessalle joululahjaksi! Jätä kommentti ja olet mukana kaiken yllämainitun arvonnassa. Suoritan arvonnan ja olen yhteydessä voittajaan 9.12 illalla.

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!