JOULUKALENTERI: LUUKKU 4

Mikä on parempaa kuin joulukalenteri? Suklaajoulukalenteri.

Mikä on parempaa kuin suklaajoulukalenteri? Joulukalenteri, jonka luukusta tulee yhden suklaapalan sijaan neljä. Levyä.

Mikä on parempaa kuin neljä suklaalevyä? Neljä luomutummasuklaalevyä.

Mikä on parempaa kuin neljä luomutuotettua tummasuklaalevyä? Neljä luomutuotettua tummasuklaalevyä, joiden maut ovat jotain näin kreisiä: sitruuna-kardemumma, kookos-vadelma, inkivääri ja chili-lime.

Tällaista suklaahullujen unelmientäyttymystä aukeaa luukusta nro 4! Tutustuin Seed & Bean suklaalevyihin kesällä ja rakastuin. Maut eivät todellakaan ole tässä, vaan valikoimasta löytyy myös mm. suklaata merisuolakimpaleilla sekä laventelin makuisena. Seed & Bean suklaita saa luomu- ja luontaistuotekaupoista ja levyn hinta taitaa pyöriä jossain neljän euron kieppeillä. Mitään muuta en niin paljon toivo, kun että saisin arpoa näitä yhtä monta kuin osallistujia tulee!

Pidetään luukkupostaukset suhteellisen tiiviinä, jotta jää resursseja päivittää normipostauksiakin tässä joulun alla. 😉 Siispä ei muuta kuin taas arvontaa kommenttiboksiin pystyyn. Tuttuun tapaan jätä kommentti ja olet messissä! Arvon voittajan 6.12 illalla ja ilmoitan hänelle voitosta sähköpostitse.

Uusi luukku aukeaa taas huomenaamulla klo 6:00. <3 Ihanaa päivää kaikille!