JOULUKALENTERI: LUUKKU 2

Ihanaa joulukuun tokaa!

Tänään on Britney Spearsin syntymäpäivä. Muistan sen siitä, että ala-asteella minun ja silloisen bestikseni syntymäpäivät oli ajoittunut samoille päiville yhtien lempiartistiemme kanssa; hän jakoi synttäripäivän Britneyn kanssa ja minä Justin Timberlaken. Tämä ei todellakaan ollut 10 v. tytöille sattumaa, vaan kohtalo.

Siitä lähtien joulukuun toinen on aina merkannut Britneyn ja Anetan synttäreitä – vielä kymmenen vuoden jälkeenkin. Me juhlimme Justinin kanssa sitten ensi kuussa.

Britneyn ajoittaisen sensuelliuden kunniaksi joulukalenterin luukusta löytyy tänään tuoksu. Moni teistä varmaan käyttää luonnonkosmetiikkaa ja on muutenkin hyvin tietoinen kosmetiikan keinotekoisista aineista sekä myrkyistä. Entä miltä tuntuisi suihkautella kaulalle 100% luomutuoksua, jossa on vivahteita mantelista, tonkapavusta, vaniljasta, ruususta ja hunajasta? Aika yleelliseltä, voin kertoa!

Acorellen Delicious (arvo 44,90€) on Sara La Fountainin suunnittelema tuoksu. Jätä jouluntoivotuksia, hajuvesifiilistelyä, mielipiteesi Britneyn musasta tai ihan vain sydämiä kommenttiboksiin niin olet mukana hajuveden arvonnassa. Aikaa osallistua on kolme päivää, eli arvon voittajan 4.12 illalla ja olen yhteydessä häneen sähköpostitse. Onnea arvontaan!

Uusi luukku aukeaa taas huomenna klo 6:00!