Blogin joulukalenteri alkaa!

En tiedä mihin olen ryhtymässä, mutta tässä se tulee! Blogin historian ensimmäinen joulukalenteri, joka starttaa maanantaiaamuna klo 6:00! Koko joulukuun ajan aina aattoon asti teillä on entistä parempi syy kaivaa puhelin esiin heti silmänne avattuanne sängyssä ja suunnata tänne. Mikäli joku ei siis ehtinyt hankkia joulukalenteria, ei hätää! Tässä tulee ilmainen, teille räätälöity. <3

Joulukalentereissa parasta on yllätyksellisyys. Se kutkuttava tunne, kun herää aamulla ja tietää mikä hetki on käsillä. Tuleekohan kuvakalenterista tänään tähti vai kuusi? Siispä en anna luukkujen sisällöstä kovin paljon vihjeitä etukäteen. Niillä ei oikeastaan ole mitään yhdistävää teemaakaan, paitsi ehkä hyvä mieli ja iloiset asiat. Kyselin tosin Facebookissa mielipidettänne tuotearvonnoista blogeissa, ja peukkua ylöspäin pisti 112 tyyppiä. Tonttu on kuullut toiveenne ja välittänyt sen joulupukille.

Luukkujen sisältämistä tuotearvonnoista sellainen pieni varoituksen sana, että koska postaustahti on kova, arvontoihin voi osallistua vain muutaman päivän ajan luukun aukeamisen jälkeen. Kannattaa siis tsekkailla kalenteria säännöllisesti, jottei mitään helmiä jää välistä.

Olen super innoissani tästä! Tuntuu kuin olisi hankkinut koiran tai vauvan 24 päiväksi. Hirveä vastuu ja työputki juuri ennen aattoa, mutta ompahan ajateltavaa ja tekemistä.

Huomenna lähden käymään Tallinnan joulutorilla. Siellä on kuulemma lunta! Ihana päivä tulee, koitan ottaa mehevän kuvasadon talteen teillekin ihasteltavaksi.

Leppoisaa viikonloppua!