Treenimusaa (biisejä, joilla kasvaa sekä lihas että asenne)

Yksi toivotuimpia postauksia tulee tässä näin. Treenibiisejä, jotka saavat raudan nousemaan. Minulle ilman musiikkia treenaaminen on yhtä tyhjän kanssa. Jos vain kuvittelenkin tilanteen, jossa kuulen kaikki salin pienet äänet: painojen kilinän ja kolinan, kanssatreenaajien hengästyneisyyden, puheensorinaa, taustalla hiljaa soiva radio… Apua! Olenko treenaamassa vai olenko sairaalan odotusaulassa?

Minulle treenimusa toimii asennebuustina. Kun laitan esimerkiksi tämän soittolistan päälle, en ole enää Kaisa, vaan olen puoliksi peto ja puoliksi tummaihoinen räppäri. Nostan enemmän rautaa kuin salilla ähkivät miehet ja näytän peilistä lihaskimpulta. Kun salilla saa keinolla millä hyvänsä tämän mielikuvan aikaan, hyvä treeni on jo puoliksi tehty. (Vaikka tekisitkin hauiskääntöjä kahden kilon painolla, eivätkä ne lihaksetkaan vielä varsinaisesti tilaa veisi. Asenne ratkaisee, myös treenissä.)

Tällä hetkellä soittolistalla on tällaisia biisejä. Vaihtelen treenisoittolistaa säännöllisin väliajoin, sillä mikään muu ei saa haukottelemaan salilla (hiljaisuuden lisäksi) kuin loppuunkulutetut biisit. Nämä alkavat kyllä jo lähennellä sitä pistettä, siispä pitää etsiä uutta musaa asap. Linkkailkaa tai listatkaa omia tehobiisejänne kommenttiboksiin!

PS. Joidenkin biisien kohdalla saatan puolestaan muuttua big booty bitchiksi. Mutta jalkapäivälle on oikeastaan olemassa sitten oma listansa…