Joululahjavinkit vol 1: Kasviksia, sieniä ja miehiä

Ajattelin että keräilen talteen mieleeni juolahtaneita joululahjavinkkejä ja teen niistä marraskuun loppupuolella ison postauksen, mutta tottakai heti kun on tarkoitus kerätä vinkkejä, niitä ei enää pomppaakaan mieleen. Siispä postaillaan lahjavinkit ilman sen suurempa suunnitelmia muutama tai yksi kerrallaan.

Maailman ihanin joululahja, jonka sain viime vuonna. En edes muista enää mitä sen sisällä oli, mutta paketointi sulatti sydämen.

Siis täh, joululahjavinkkejä lokakuussa? No mutta mikä olisikaan sen ihanampaa, kuin laskeutua rauhallisin mielin joulunodotukseen niin, että kaikki joululahjat olisi jo hankittu, paketoitu ja valmiina odottamassa saajaansa? Varmaan joka ikinen syksy kaikki päättävät, että tänä vuonna hankin joululahjat ajatuksen kanssa hyvissä ajoin, ja itse joulukauden pyhitän rauhalle, kynttilöille, pipareille, meditoinnille, hyräilylle ja lumiukoille. Mutta miksi, oi miksi me löydämme itsemme paniikkiostoksilta Anttilan ale-korilta?

Niimpä… Ota siis loka-marras-joulukuussa ilmestyvät TGM-joululahjavinkit vakavasti!

Tämä on nyt vähän fail, koska aion itse käyttää näitä. Joten jos olet Kaisan läheinen, sulje silmäsi, sulje selain, mene pois.

1. Satokausikalenteri! Ehkä jopa käytännöllisempi kuin vastakkaisen sukupuolen (tai saman) vähäpukeisilla kuvilla varusteltu vastaava. Tästä kalenterista lyötyy joka kuun kohdalta ne luonnon antimet, jotka ovat sillä hetkellä sesongissa, eli tuoreimmillaan, maukkaimmillaan, ravinnerikkaimmillaan, ekologisimmillaan ja kaiken lisäksi vielä halvimmillaan. Kun tietyt vihannekset ja hedelmät hengailevat huoneen seinällä kokonaiset 30 päivää, tulee varmasti ruokakaupassa shoppailtua edes joitain niistä, edes vahingossa.

Satokausikalenteri 2015 voi tilata osoittesta www.satokausikalenteri.fi ja hintaa sillä on 17,40€.

Itse sain kyseisen kalenterin I love me -messuilla, kun joku mies tuli tökkäämään sen käteeni ja sanoi että ”siinä”. Kiitti tästä!

2. Xoco. Onko läheisesi kiinnostunut hyvinvoinnin upgreidaamisesta sekä diggailee kaakaota? Four Sigma Foodsilta on tullut uusi kaakaon makuinen sienijuoma nimeltä Xoco. Juomajauheita on kahdenlaisia. Toinen on stressiä poistava ja unenlaatua parantava Chocolate Shot with Reishi & Herbs, ja toinen on pienen määrän kofeiinia sisältävä, hieman energisoivampi immuunijärjestelmän buustaaja Chocolate Shot with Chaga & Herbs. Xocoja saa ainakin Ruohonjuuresta sekä vastaavista ja tilattua toki Four Sigma Foodsin verkkokaupasta. Hintaa yhdellä paketilla on nelisentoista euroa. Paketissa on 10 instant-jauhepussia.

Olen ollut näistä Chocolate Shotseista aika innoissani ja niitä menee tällä hetkellä kyllä päivittäin. Varsinkin tuota reishiä! Nam! Ja ah, mitkä unet. Siksi nukuin pommiin videolla, heh. Ei kuule herätyskelloa kun on syvässä unessa! Reishistä, eli lakkakäävästä olenkin kirjoittanut aiemmin kokemuksia esimerkiksi täällä.

3. Des Hommes et des Chatons -seinäkalenteri. Muistatteko, kun vinkkasin teille Des Hommes et des Chatons -blogista, joka koostuu miesten ja kissojen esteettisistä kuvakombinaatioista? No, tällä blogilla on myös seinäkalenteri, jonka voi tilata mm. Amazonista.

Jos tässä olisi nyt alkuun. Palataan aiheeseen. Jakakaa omia vinkkejänne kommenttiboksissa! Nyt on sitten annettu virallinen lupa aloittaa tonttuilu.