Ei menny niinku Strömsössä

Ennen siemennäkkäri piti tehdä yhdistämällä erilaisia siemeniä, psylliumkuitua ja vettä. Nyt joku on keksinyt laittaa ne kaikki samaan pussiin. Vettä lukuunottamatta. Kyseessä on siis täysin gluteeniton ja lisäaineeton mixi Risentalta.

Yksi pussillinen Risenta siemennäkkileipäsekoitusta = yksi pellillinen siemennäkkäriä. Kertakäyttökamaa siis. Lisätä täytyy vain kuuma vesi.

näkkä

Toimi näin:

Keitä vettä. Lisää pussin sisältö 4 dl:aan kiehuvaa vettä ja pari rkl kookosöljyä. Anna seistä 10 minuuttia, jotta pussin sisältämä psyllium ja chia sitovat massan.

Painele pellille ohuelti käyttäen toista leivinpaperia apuna.

Laita uuniin.

(Unohda siemennäkkäri uuniin sometellessa.

Pelasta mitä pelastettavissa on.)

Murra palasiksi.

Nauti jonkin tuoreen kanssa. Nam!

Siemennäkkäri on varmaan ravitsevinta leipää mitä maanpäältä löytyy. Täältäkin blogista löytyy resepti kotitekoiseen sellaiseen, klik!