IBA fall 2014

Lauantaina vietettiin Indiedays Blog Awardseja, joka lyhennetään EMA-tyyliin IBA. Yeah! Blogini oli ehdolla hyvinvointikategoriassa ja kiitos teidän äänien pääsin palkintopallille, sijalle 3! Kiitos! 🙂

Kuvasatoa kivalta illalta on puhelimessa ihan hirveästi. Ne kuvat eivät ikävä kyllä kestä päivänvaloa, koska Fresita. Nämä muutamat myöhemmin saadut kuvat kuittaavat siis fiiliksen rääväkuvienkin puolesta. Sanoinko jo, että oli ihan mieletön ilta? Parasta oli bondailla kivoja tyyppejä ja nauraa. Voi että, olisipa näitä useammin kuin keväisin ja syksyisin!

Kuvat: Pauli Siuruainen. On muuten todella vaarallinen kombo laittaa samaan tapahtumaan ilmainen alkoholitarjoilu ja kuvaajia, joiden kuvasaldo menee suodattamatta nettiin…

En ole ihan varma sainko napata tuon viimeisen kuvan tänne mutta näköjään nappasin silti. Se on Jelena Candolinin ottama! En muista milloin olisin viimeeksi nähnyt noin täydellisen onnistuneen ryhmäkuvan jokaisen siinä esiintyvän osalta, varsinkin ottaen huomioon olosuhteet!

Always Say Yes. Mahtavaa alkanutta viikkoa!