Lauantain fiiliksiä videolla

Olen fiilaillut viime aikoina vlogeja aika paljon. Videolta tunnelma välittyy niin paljon moniulotteisemmin kuin tekstin muodossa. Tekstillä ja kuvilla on helppo kaunistella asioita ja luoda tiettyä illuusiota, kun taas videoissa on jotain ihanan aitoa.

Liekö sitten videoblogeista inspiroituneena nappasin kameran lauantaina messiin ja aloin spontaanisti kuvaamaan päivää, haha! Puolustaakseni videotani täytyy sanoa että materiaalia oli tarttunut messiin sieltä täältä ja koko päivä oli niin kiireinen että kuvaaminen oli välillä (kokoajan) yhtä multitaskaamista! Älkää siis odottako mitään mageeta vaan vain intopiukeaa meitsiä kokonaiset kaksi ja puoli minuuttia.

En valon puutteen vuoksi voinut roudata kameraa mukaan gaalaan! Siellä keskityttiin sitten huonolaatuisiin selfieihin, jotka ovat nähtävillä Instagramissa. Myöskään se fakta, että olen seurustellut pari vuotta leikkaajan kanssa ei tee minusta pro leikkaajaa. Harmi! 😀

Vierailevat tähdet:
Uino ja posse, Steffi, Sandra, sekä gaala-avecini hyvä ystävä Jarno.