Bloggaajan saikku?

Tervetuloa pesääni. Tältä näyttää bloggaajan saikku.

Kuten Instagramissa mainittu, nappasin messujen jälkeen jonkin ihme pöpön ja olen nyt alkuviikon parannellut itseäni mm. juomalla vihersmoothieita, kahvia, sitruunavettä ja chagaa. Jos ei tällä litkukombinaatiolla terveyttä heru niin ei sitten millään.

Kipeydestä huolimatta olen hyvin iloinen muutamasta asiasta. Yksi niistä on uusi kahvinkeitin, joka koreilee yöpöydälläni. Se on ajastettava ja sen ruokaa on kahvipavut, joista se jauhaa itse tuoreet purut. Se on piristänyt niiskuttelua kummasti.

Toinen asia on Questbarit, jotka hankin messuilta. Katson jatkuvasti noita bokseja, ja mietin kuinka onnellinen olen. Vuosi tai pari sitten oli ihme, jos löysi Suomesta edes yhden Questbarin. Muistan sen juhlavan hetken kun ensimmäiset rantautuivat NaturaZoneen, ja koko Instagram sekosi. Menin paikalle ostamaan kolme eri makua ja raportoin niistä teille IG:ssä. Olin hetken katsomatta puhelinta ja kuvaan oli tullut varmaan parikymmentä kommenttia. Nyt minulla on himassa kaksi boksia näitä harvinaisia herkkuja, eikä kukaan soita perään tai pimpota ovikelloa. On ne ajat muuttuneet!

Ette muuten usko, mikä houkutus minulla on vedellä noita kuin karkkia! Koitan kuitenkin säästää niitä terveille päiville, kun olen niin kiireinen, etten ehdi syödä. Nythän en muuta ehdikään, heh.

Sitten olen iloinen auringonpaisteesta, joka paistaa luokseni läpi sälekaihtimien. Iloinen sosiaalisesta mediasta, jonka avulla voin hengata kaikkien kivojen tyyppien kanssa, vaikka olenkin yksin.

Bloggaajan, tai kenen tahansa yrittäjän, saikku on ehkä vähän tuntematon käsite. Ei ikäänkuin saisi olla kipeänä, sillä sijaisia ei voi palkata. Minusta on ihan hauskaa tehdä blogiin liittyviä juttuja, vaikka olenkin kipeä. Tosin, jos olen ollut kaksi viikkoa neljän seinän sisällä oksennustaudissa, ideat ja aiheet postauksille saattavat jossain vaiheessa tyrehtyä. Mutta mikäli varastossa on matskua niin mikäs sen parempi tapa sairastella kuin tehdä samalla töitä! Eipähän tule houkutusta karata treenaamaan, kun ei yksinkertaisesti saa.

Hassu juttu muuten, sänkykuvista ei tule koskaan hyviä, jos peittoja, tyynyjä ja kaikkea kamaa sen päällä alkaa asettelemaan. Tämäkin spotti päätyi kuvauskohteeksi ja poiki postauksen vain siksi, että tuo harmaa neule sattui lepäämään jotenkin kivasti tuon läppärin vierellä, vaikka olin vain heittänyt sen tuskissani pois päältä juotuani puoli litraa kahvia. No, ehkä kaikella sitten on tarkoitus, jopa hetken mielijohteella riisua villapaita. Oikein mukavaa keskiviikkoillan jatkoa kaikille!