Miehiä ja kissoja

Minulla on ratkaisu kaikille niille, jotka eivät osaa päättää, komeilisiko oman tietokoneen taustakuvana suloistakin suloisempi kissimirri, vai kuumaakin kuumempi puolipukeinen mies. Valintahan on ymmärrettävän hankala ja riippuu täysin mielialasta sekä päivästä. Onneksi nyt voit valita ne molemmat yhtä aikaa! Ja vielä toisiinsa sointuvina, kauniina kokonaisuutena.

Joskus minulta kysytään, mitä blogeja itse luen tai seuraan. No, en oikeastaan mitään. Paitsi tietysti Des Hommes et des Chatons -nimistä valokuvablogia, josta käyn nappaamassa aina silloin tällöin uuden taustakuvan. Toiset kuvista säväyttävät enemmän kuin toiset, mutta jokainen niistä on visuaalisesti miellyttävä ja kuvia unohtuu selailemaan välillä pitkäksikin aikaa… Valmistautukaa kahden rakastamanne asian hienolle liitolle: Des Hommes et des Chatons.