Enää 100 päivää

Googlailin, mikä viikko nyt on meneillään ja sain samalla tiedon, että vuotta on jäljellä tasan sata päivää.

Heräämme vielä sata kertaa vuonna 2014. Pesemme (toivottavasti) hampaamme 200 kertaa vielä tämän vuoden puolella. Ja hei, saamme syödä sata ihanaa aamiaista! Sata kertaa saamme päättää, tuleeko päivästämme kaikkien aikojen paras. Kaikki vielä tänä vuonna. Mieletöntä.

Syksy on tunnetusti uudistumisen ja inspiroitumisen aikaa. Tässä onkin aika oiva sauma aloittaa jokin uusi projekti. Mitä sinä haluaisit tehdä sadan päivän ajan aina vuoden loppuun asti?

Mieleeni tuli ainakin 100HappyDays -projekti, tai jos onnellisuudesta on tullut jo elämäntapa, voi toki keksiä ihan oman. Osta vihko ja numeroi sivut sataan asti. Kirjoita päivän päätteeksi ylös, kuinka projekti etenee. Eikö olekin ihana ajatus, että vuoden 2015 voisi aloittaa astetta ”parempana sinuna”?

Tiedän, että osa ajattelee sadan päivän timmikuuria, jonka jälkeen koittaa uusi vuosi uudella kropalla. Kokemuksen ääni kellossa sanon, ettei sadan päivän tai kolmensadankuudenkymmenenviiden päivän dieetti ole kovin fiksua. Oikeastaan se on vain sen suuren oivalluksen lykkäämistä, joka toivottavasti jokaiselle tulee jossain vaiheessa elämää: elämme täällä kerran, ja meidän on pakko hyväksyä itsemme täydellisesti, jotta voimme elää hyvää elämää. Mikäli haluaa tähdätä kehon pysyvään muutokseen sekä kokonaisvaltaiseen elämänlaadun parantamiseen, suosittelen pukemaan idean toiseen muotoon: rakastan ja arvostan itseäni 100 päivää. Kun ajattelee näin, toimii näin, ja elää elämäänsä näin, tapahtuu ihmeitä. Niin fyysisiä kuin henkisiäkin. Myös konkreettisia muutoksia ja saavutuksia. Elämään tulee ripaus taikaa. Sanokaa minun sanoneen.

Ilmiselvästi ideana olisi siis, että edes pieni osa tästä sadan päivän rupeamasta jäisi osaksi pysyvää elämäntyyliä.

Sata on iso luku. Pienenä luuli, että se oli isoin mahdollinen. Siinä voi saada paljon aikaan. Kommentoikaa, mitä projekti-ideoita teille tuli mieleen, olisi ihanaa lukea!