#aamiaiskutsu lukijoille!

Kirjoitin aikaisemmin #aamiaiskutsu-haasteesta, jossa tehtävänä on kutsua joku spesiaali tyyppi, oma idoli tai vaikkapa vähän tuntemattomampi naapuri aamiaiselle luokseen. Kun aloin miettiä, kenet oikeasti haluaisin aamiaisseuraksi, mieleeni tuli heti että varmasti joku fiksuista lukijoistani! Miltä kuulostaa, onko halukkaita aamiaisseuraksi? 🙂

Iälläsi, värilläsi, sukupuolellasi, tai sillä, kuinka aktiivinen blogin lukija olet ei ole tietenkään mitään merkitystä. Jätä kommenttiboksiin viesti (muista sähköpostiosoite), mikäli olisit halukas tulemaan uuteen asuntooni aamupalalle joku aamu! Arvon lähipäivinä joukostanne yhden, jonka kanssa voimme yhdessä sopia ajankohdasta ja höpötellä allergiat ym. läpi.

Huomioithan kuitenkin, että asun Helsingissä, Hakaniemessä. 🙂 Olen pahoillani, oululaiset ja muut mussukat!

Kahvintuoksuja,

Kaisa