Paleopannaria ja uusi asunto sneak peek

Olin tänä aamuna kokkailemassa uudessa keittiössäni aamiaiseksi paleopannaria, kun yhtäkkiä tajusin, että ei hitto mä viihdyn täällä! Asiat ja tavarat hakevat vielä vähän paikkojaan muuton jäljiltä, ja itseasiassa yhdessä asunnon huoneista on extempore-seinien maalaus käynnissä, mutta ai että mä viihdyn! Asunto on todella valoisa, avara, kodikas, täynnä kukkia, täynnä rakkautta! Niin siinä kai käy, kun muuttaa siskon kanssa yhteen 🙂 Ihmiset tekevät kodin.

Tällä hetkellä saan kuitenkin ruhtinaallisesti majailla kaksiossamme yksin, sillä Aino asuu toistaiseksi vielä Tallinnassa. Olemme miettineet asunnollemme osuvaa nimeä, mutta kunnes sen jompi kumpi joku päivä keksii, tämä on ”vain” koti. Ei kämppä, vaan koti. Itse ehdotin Hakakumpua, sillä sijaitsemme mäen päällä Hakaniemessä, mutta se ei ymmärtääkseni saanut kovin suurta kannatusta.

Olen nukkunut yöni täällä makoisasti. Edellisessä kämpässä oli välillä vaikea nukahtaa, ja öisin heräily oli enemmän sääntö kuin poikkeus. En tiedä oliko siihen syynä Hämeentien levottomuus vai mikä, mutta täällä nukun kuin vauva. Hakakummussa on rauhaisaa ja seesteistä.

Oli pakko napsia pari kuvaa pannukakun paistuessa.

Resepti aamiaiseen syntyi fiiliksen mukaan, as always. Suurin piirtein näin se meni:

Ruokaisa aamiaispannari

1 muna
1 valkuainen
1 banaani
reilu 1 rkl raakakaakaojauhetta
vähän lucumaa
vähän tocoa
1 rkl psylliumkuitua
ripaus ruususuolaa
steviaa lisämakeutukseen

Sauvasekoittimella kaikki sekaisin ja paistaminen esim. kookosöljyssä isoksi paksuksi lätyksi. Nam nam nam. Karpaloita, mustikoita ja mpv:tä kamuksi.

Ps. En syönyt sängyssä, vaan pöydän ääressä 😉 Siitä ja muualta kämpästä lisää sitten aikanaan!