Sun is god

Otsikko lainattu suoraan sähkötolpasta, joka osuu lenkkeilyreittini varrelle. Joku yleisten paikkojen töhrijä on ilmeisesti tajunnut elämän olennaisen. Valo ja lämpö. Kyllä se meenaan saa meidät kärttyisät suomalaiset aivan sekaisin! (Ellei lasketa erästä mummoa joka tuli tänään torumaan paljaita kinttujani, kutsui minua hoopoksi, ja toivoi lähtiessään vielä että tulevaisuudessa muistan edes lapseni pukea) Onko siellä teillä kevättä rinnassa, vatsassa tai pyllynposkella? Täällä ainakin on vähän joka paikassa!

Kelit ovat päivä toisensa jälkeen mitä mahtavimmat, mikä on näkynyt mm. siinä, ettei meitsiä ole niin useasti näkynyt. Heh, blogin puolella meenaan. Eiranrannassa ja Espalla kyllä juu.

Huhtikuu hujahti. Ensi viikolla on vappu ja serpentiiniä! Olen julhlistanut tätä taianomaisen lämmintä ja aurinkoista huhtikuuta mm. vinguttamalla visaa ja ottamalla rennommin (sali)treenien suhteen, sillä tuntuisi suorastaan syntiseltä mennä tälla säällä maan alle ikkunattomalle kuntosalille puhkimaan. Yäk! Sen sijaan olen aloittanut vakavasti otettavan lenkkeilyn. Intouduin jopa ostamaan uudet lenkkarit ja vähän juoksugearia. Merenrannassa juokseminen EDM korvilla soiden on kuin meditaatiota.

Mitäs muuta. Heitin talviturkin alkuviikosta! Oletteko te jo pulikoineet meressä/järvessä/lammessa tai ihan vaan ammeessa? Tämä postaus taitaa olla yksi fiasko sylkiessäni ajatuksenjuoksun sellaisenaan tekstiksi. Suonette anteeksi. Valonmäärästä johtuen en ole oikein nukkunut hyvin. Lisäksi olen niin kevätpärinöissä, etten malta nukahtaakaan iltaisin. Pieni väsy siis painaa. Tänään lähden vielä yöleffaan katsomaan uutta Spider-Mania. Leffateatterissa on pimeää. Toivottavasti huonosti nukuttu yö on hyvä tekosyy nukahtaa kesken leffan. Nimimerkillä toimintaelokuvat sux. Paitsi Kim Possible.

Nyt loppu jaarittelu. Oikein mind blowing perjantaita ja viikonloppua. Postauksen pointti jos joku sitä miettii oli kertoa että olen elossa mutta säävarauksella tavoitettavissa. Nyt nautitaan nimittäin arskan paisteesta!

#springoverwork