The best date ever

Elikkäs elämäni parhaat treffit. Pakko tulla vinkkaamaan tännekin, sillä näitä todella uskallan sanoa parhaiksi tähän mennessä ottaen huomioon että aika monet on tullut kokeiltua.

Tuoreita, meheviä, silkkisiä, makeita, karamellisia, toisin sanoen täydellisiä taateleita! Heitä löytää ainakin Kampin Koosta, ruokakaupasta, joka on muuten asiassa kuin asiassa kaiken hyvän alku ja juuri. Sinne kun menee niin ei koskaan tiedä mitä tapahtuu, proved. Huudelkaa kommenttiboksiin, mikäli olette nähneet kyseisiä taateleita muuallakin, niin pistetään hyvä kiertämään!

Olen taateleiden suurkuluttuja. Niitä on saatava päivittäin, tai tulee kiukkuiseksi. Nämä taatelit on poimittu Iranissa viime syksynä, ja niitä säilytetään viileässä tuoreuden takaamiseksi. Kampin K-Marketista ne löytyvät hedelmäosastolta pienestä kylmäaltaasta. Luulen, että kyseessä on vain tietty erä, joten kiirehtikää mikäli haluatte maistaa palan taivasta! (EDIT: Kuulemma löytyy monista cittareista ympäri vuoden!)

Näitä nautiskeltiin mutsin kanssa eilen kera espanjalaisten mansikoiden ja cashewpähkinöiden. Kun mansikat kuvitteli yhtä meheviksi kuin taatelit, tuntui melkein kesältä. Mikäli muuten haluat taatelin parhaat puolet esille, dippaa se 100%:seen maapähkinävoihin. Snickers-efekti taattu!