Tuliko juhlittua?

Tiedättekö ne aamut, jolloin haluaa ravintoa vain mahdollisimman nopeasti. Ei jaksaisi ryhtyä puuronkeittoon puhumattakaan protskulättyjen paistosta, vaan lähinnä toivoisi että joku kantaisi ne sinulle sänkyyn tarjottimella lounge-musiikin soidessa ja kahvinkeittimen poristessa. Näitä aamuja kutsutaan muuten myös nimellä the morning after.

Sitten kun muistetaan, että ollaan edelleen forever alone, eikä aamupuuroa näy eikä kuulu, ja toisekseen huomataan, että helpot ready-to-eat aamiaistarvikkeet kuten leipä ja maitorahka ovat lopussa ja tekee mieli heittäytyä lattialle, toimitaan seuraavalla tavalla:

Iske pari munaa pannulle. Samalla kun ne kypsyvät, kuori ja pilko kiireisesti niin monta hedelmää ja vihannesta kuin jaksat/ehdit/kykenet/jääkaapista löytyy. Voit toki laittaa sen kivan musiikin soimaan myös ja ehdottomasti ne kahvit tulemaan. Laita munan päälle reilusti hyvälaatuista suolaa, koska nestehukka. Heitä kaikki tuotos samalle lautaselle ja kiiruhda äkkiä takaisin sänkyyn. Huh, selvittiin.

Jos ehdit jo heittäytyä lattialle, niin jännitä vähän hauista peilille ja hymyile typerästi. Piristää kuulemma kummasti.

Sunnuntaita!

PS. Vesi on kaveri