Kahvikilpailun voittaja

Nyt täytyy sanoa että olen ihan ällikällä lyöty Nespresson kanssa yhteistyössä järjestetyn kahvikilpailun tason suhteen! Onneksi toruin vähän laiskasta smoothiekilpailuun osallistumista, sillä nyt te olitte selkeästi tsempanneet! 😀 Kilpailu on nyt siis päättynyt. Siihen osallistuttiin postaamalla oma huikea kahvijuomaluomus Instagramiin ja tägäämällä se #thegoodmorning sekä #kahvikilpailu. Aikamoisia kahvifiilistelijöitä(hifistelijöitä) olette! Reseptit olivat toinen toistaan herkullisempia ja kekseliäämpiä, vau! Minulla ei ollut aavistustakaan, että kahvi todella taipuu noin moneksi. Käykää hei ihmeessä tsekkaamassa kaikki reseptit tuon #kahvikilpailu-tägin alta. Todellinen harmi, että sain valita vain yhden voittajan…

Ja se voittajahan onnn: @feelingbym! Onneksi olkoon! Lähetäthän minulle sähköpostilla osoitteesi niin saadaan Nespresso-kahvikone toimitettua perille.

Voittajareseptissä oli kekseliäästi yhdistetty sitruunaa, MSM-jauhetta sekä kookosvesijauhetta vahvaan espressoon. Tällä saadaan aikaan nesteyttävä, energisoiva ja puhdistava kahvi. Täytyy itsekin kokeilla asap, nyt kun olen alkanut tuota MSM-jauhe & sitruuna -komboa muutenkin käyttämään mm. veteen sekoitettuna puhdistavana juomana. Alkuperäinen ja tarkka voittajaresepti löytyy täältä.

PS. Eilen sain kokea sen aistikkaan hetken, kun uusi kahvipaketti aukesi… Ah, se tuoksu ui sieraimiini kun vain katson tuota kuvaa! Uiko teilläkin?

PPS. Kommentteihin vastaaminen on työn alla… 😉