Hommat isollaan tai siis levällään

Nyt tulee niin outo postaus että mitähän ihmettä. Mulla ei tällä hetkellä ole jakaa teille uutta reseptiä, ei kertoa treenijutuista, ei mitään hauskoja kaisa testaa-juttuja, ei reissukuvia ja -sepustuksia. Ei mitään relevanttia oikeastaan.

Nyt on hommat lievästi sanottuna levällään. Yritän pitää blogin ”asiapitoisena”, sillä en koe päiväkirjatyyppistä blogia ihan omaksi jutukseni. Nyt kuitenkin tulee juuri sellaisen blogin tyypillinen postaus, hahhaa! Pyydän anteeksi jo etukäteen, mutta on pakko vähän kertoa missä mennään ja miksi blogin tatsi lipsuu!

Muuttoviikko. Olen hakemassa stadilämpöjä jo valmiiksi ennen muuttoa ja kirjoittelenkin täältä siskon kämpiltä. Tänään illemmalla menen takaisin Mikkeliin tekemään viimeiset pakkaukset ja lauantaina muuttoauto starttaa pihasta for good!

Alkavalle elämälle Helsingissä on latautunut aika paljon uusia juttuja, mistä blogi tulee tykkäämään! Näillä näkymin aloitan yhteistyön kuntosali Motivuksen kanssa, mikä vie tietty blogiakin enemmän treenipainotteiseksi. Oman kämpän myötä alan myös mealpreppaamaan like a boss, eli ruokajuttuja tottakai tiedossa sen lisäksi. Tällä hetkellä olo on vähän levoton, enkä oikein tiedä mihin suunnata fokusta, mutta eiköhän asiat tästä lähde menemään omalla painollaan kun meiningit viikonlopun myötä vähän vakaantuu.

Instasta olettekin voineet huomata että viime aikoina on mm. viini maistunut, heh, enkä ole jaksanut stressata juuri mistään tällä hetkellä. Se on ihan hyvä juttu.

Paljon hyvää tulossa, koittakeehan malttaa odottaa! Kiitos ymmärryksestä <3

Lisää tämän hetken fiiliksiä löydätte uudesta bannerista!