Kaikki reseptit on nyt yhdessä paikkaa!

No nyt mulla on teille hyviä uutisia! Sain vihdoin aikaiseksi (vaikka on tämä aika monen päivän päättymätön projekti ollut…) plärätä kaikki reseptit läpi ja linkittää ne yksilöinä uuteen uutukaiseen Reseptit-valikkoon, jonka löydät bannerin alapuolelta. Huh! Siellä ne on nyt suht selkeästi ja aina kun uusia tulee niin käyn tietysti jokaisen naputtamassa sinne paikoilleen omaan osioonsa. Omasta mielestäni tämä systeemi on kätevämpi kun mikään aikaisempi tägisysteemi, mutta nyt niitä reseptejä alkaa jo olemaankin sen verran että ne kannattaa yksilöidä.

Selasin samalla läpi ruokakuvia ja tiukan suodatuksen läpi tuonne ”reseptivihkoon” pääsi vain harvat ja valitut. Tässä vielä muuta julkaisemisen arvoista kuvasatoa blogin resepteistä!

Kaikkiin kuvien terveysherkkuihin ja moniin muihinkin löytyy ohjeet sieltä reseptit-valikosta! Eiköhän pistetä leipoen jo heti tänään? Meikäläinen koittaa energisöityä salivapaan viikonlopun jälkeen ja raahata uinuvan ruhon takaisin sorvin ääreen. Nyt sitä kahvia. Jep. Tästä tämä viikko lähtee käyntiin! Loppuviikosta onkin luvassa kiva pikku reissu irtiottona ”arjesta” (heh, mistä arjesta?), mutta siitä lisää sitten!

Forever lazy forever abi, Kaisa