Terkkuja remonttiraijalta!

Huoneen seinien maalaaminen on ollut ihanempaa duunia kun olen osannut kuvitellakaan! Urakkaa on jäljellä enää yhden seinän verran. Minua melkeinpä harmittaa, että tämä projekti loppuu, vaikka lopputulos on toki hurmaava. Valkoista kaikkialla!

On ollut ihanaa työskennellä jonkin kivan projektin parissa ja jatkaa sitä aina joka päivä vähän. Ja kuinka terapeuttista seinien maalaminen voikaan olla opiskelun ja ajatustyötä vaativan bloggaamisen ohella! Saa vain heittää aivot narikkaan, kuunnella typerintä jumputusmusiikkia ikinä, laulaa ja huitoa telalla hiki hatussa. Hetken harkitsin jo alan vaihtoa, heh…

Eikai se maalatessa haittaa, vaikka napit on auki?

Olen ollut viime aikoina ihan mielettömän energinen ja iloinen. Tuntuu ettei tälle nousukiidolle näy loppua missään! Voin vain kuvitella kuinka koko onneni huipentuu ihanaan juhlaan: jouluun, jolloin siskoni tulee kotiin ja olemme kaikki taas yhdessä. Sitä ennen kuitenkin järjestän vielä joulubrunssin ystävilleni ja juhlin abien pikkujouluissa. Paljon hauskaa tulossa, kestääkö tässä edes mukana? En tiedä!

Brunssista tosiaan tulossa postaus sitten aikanaan. Aion pistää pöydän koreaksi terveellisillä herkuilla! Tämän hetken plääneissä menuun kuuluu ainakin ”riisipuuro”, raakasuklaaproteiinikonvehdit, proteiinipatukkapiparit, piparitaikina ja uusi uutukainen jonka reseptiä on myös tulossa myöhemmin (heti kun saan sen valmiiksi), nimittäin taatelikakku! Eihän joulu ole joulu ilman sitä? Olen ihan supertäpinöissäni, sillä rakastan juhlien ja brunssien järjestämistä, sitä touhottamista, koristelua ja leipomista. Ja tottakai ajanviettoa ystävien kanssa.

Pikku sneak peek taatelikakun ekaan versioon! Maku oli jo nyt hyvä, mutta vielä on varaa parantaa, kuten aina 😉 You’re gonna love this!

Halein,
Kaisa