#thegoodmorning

Tiedättekö mikä mua piristää vähintään kerran päivässä? Teidän Instagram-kuvat mun resepteistä! Musta on älyttömän ihanaa, kun tägäilette mua kuviinne, jatkakaa sitä ihmeessä! Harmillista kuitenkin on, etten mitenkään koskaan pääse näkemään niitä kaikkia, sillä Instagram näyttää vain 80 viimeisintä ilmoitusta, ja jos olen vähänkin pidempää kurkkaamatta sinne ne menevät ohi 🙁

Siispä ajattelin että ottaisin käyttöön oman tälle blogille tarkoitetun tägin! Tägin avulla voisin selailla teidän kuvianne rajattomasti ajankohdasta riippumatta. Siispä nöyrästi pyydän, että tägäisitte jatkossa Instagram-kokkailunne tägillä

#thegoodmorning

Voisin sitten tehdä silloin tällöin nostoja teidän ihanimmista kokkailuista vaikka tänne blogiin tai sinne Instagramiin. Kävin muuten kurkkaamassa tuon tägin alle, ja ilahduin kun siellä olikin jo joitain kuvia mun resepteistä! 🙂

Leppoisaa sunnuntaita! Muistakaa käydä osallistumassa I love me -messulippujen arvontaan edelliseen postaukseen 🙂 Osallistujia on tullut jo aikamoinen määrä, mutta vielä mahtuu mukaan koko ensiviikon ajan!