Jaossa lippuja I love me -messuille!

ILoveMe13_etusivu_705x550fin_UUSI_01

Hei!

Nyt pistetään jakoon lippuja I love me -messuille! Taisin joskus aikaisemmin sivulauseessa mainita, että olen lokakuussa järjestettävän I love me -kauneus- ja hyvinvointimessujen yksi virallisista bloggaajista ja yhteistyön tiimoilta saan arpoa neljälle teistä kahden lipun paketin! Messut järjestetään 11-13.10. Itse keskityn messuilla lähinnä kategoriaan terveys, mutta lipulla pääsee myös kauneus-, muoti- ja koru&kello-messuille. Kaikki nämä messut siis yhden katon alla Helsingin Messukeskuksessa ja koko tapahtuman nimenä osuvasti hyvinvointiin ja itsestä huolehtimiseen liittyen I love me.

Lisätietoa messuista löydät täältä.

Minusta on aivan kertakaikkisen ihanaa ja jännää olla näillä messuilla mukana! Messujen teema on mielestäni tärkeä ja innolla odotan mitä kaikkea messut pitävät sisällään. Sen lisäksi että intoni on ympäri messukeskusta, sijaitsen konkreettisesti Bloggers’ Loungessa, jonne minua voi tulla tapaamaan! Toivoisin hirmuisesti tapaavani mahdollisimman monia teistä lukijoista, mutta valitettavasti voin arpoa vain 8 lippua. Neljä siis voittaa, ja jokainen voittaja saa kaksi lippua, jotta voi napata kamun tai äitin mukaan! (tai raahata intoa puhkuvan poikaystävän seuraksi)

Kilpailuun osallistutaan seuraavasti:

Jätä tähän postaukseen vaikkapa ”osallistun” -kommentti ja sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun lootaan, jotta voin olla voittajiin yhteydessä. Sähköpostiosoitteesi ei näy muille kuin minulle.

Osallistua voi tämän viikonlopun ja ensiviikon ajan! Ilmoitan voittajile henkilökohtaisesti viimeistään maanantaina 30.9. Hih, paljon onnea arvontaan!

Rakkaudella Kaisa