Tervehdys Indiedays!

Ihanaa perjantaita kaikille, niin vanhoille kuin uusillekin lukijoille!

Tämä onkin ensimmäinen postaukseni täällä Indiedaysin puolella. Ajattelin tehdä tällaisen simppelin ”Kuka olen?” -postauksen, jotta mahdolliset uudet lukijat saavat jonkinlaisen ensivaikutelman blogistani selaamatta kymmentä viimeisintä postausta läpi 🙂 Samalla ajattelin kertoa myös vanhoille lukijoille hieman uutta tietoa itsestäni!

The Good Morning on blogi, jossa yhdistyy terveys, hyvä olo, treenaus, timminä pysyminen ja herkuttelu! Jos siis luulit, että et voi näyttää herkulliselta ja syödä herkullisesti samaan aikaan olit väärässä! Vaikka blogini voisi luokitella ruokablogiksi, se eroaa muista ruokablogeista niin, että keittokirjamaisuuden sijaan sivu näyttää minulta. Resepteissä kuuluu minun ääneni, ajatteluni ja elämäntapani. Kirjoitan myös jonkin verran omasta henkilökohtaisesta elämästäni ja ajatuksista ruuan ja terveyden ulkopuolella.

Tuntuu että herkuttelun yhdistäminen terveyteen ja loistaviin ravintoarvoihin kiinnostaa ihmisiä. Siitä kertoo mm. blogini nopeasti saavutettu suosio. Perustin The Good Morningin syksytalvella 2012, samalla kun itse pistin omat elämäntapani reilaan. Blogi ei siis ole edes vuotta vanha! Tämän vajaan vuoden aikana blogia pitäessäni olen itse laihtunut kymmenen kiloa, kasvattanut paljon lihasmassaa, löytänyt itselleni sopivan elämäntavan ja tehtäväni tässä maailmassa: jakaa muillekin herkkusuille mahdollisuuden elää terveelliseti ja pysyä kunnossa siitä huolimatta, että sattuu olemaan makeaan päin…

Keksin kaikki blogissa esiintyvät reseptit itse, ellei toisin mainita. Olen aina ollut luova ja rönsyilevä persoona, ja vihdoin löytänyt tavan käyttää sitä hyödyksi. Keittiössä touhuaminen onkin yksi lempipuuhiani, samoin kuin salilla treenaaminen. Näiden kahden lisäksi rakastan kirjoittamista, lukemista, pohdiskelua, omissa oloissa touhuamista, pitkitettyjä aamuja, laiskottelua, vastakeitettyä kahvia, maapähkinävoita, kissaani, poikaystävääni, Apple-tuoteperhettäni, spontaaneja reissuja ja yllätyksiä. Kun kaikki intohimoni yhdistetään, syntyy minä, syntyy The Good Morning.

Persoonana olen helposti innostuva, hieman ailahteleva mutta päättäväinen ja ahkera mikäli oikein johonkin sitoudun. Kuuntelen kaikissa päätöksissäni vaistojani ja tunteitani, enkä pysty motivoitumaan mihinkään mikä ei tunnu hyvältä tai omalta. Viihdyn usein omissa oloissani, mutta välillä kaipaan ympärilleni suurta ihmisjoukkoa.

Vietän parhaillaan abivuottani, ja tämä Indiedaysille siirtyminen ajoittuikin juuri sopivasti kirjoitusten alle… Tekemistä siis riittää tälle syksylle, mutta mikäpä se muu pitää ihmisen elossa kuin päivät täynnä tehtävää? 🙂

Toivottavasti viihdyt blogissani! Entisellä blogialustalla reseptit olivat kategorisoitu helposti erillisiksi sivuiksi, mutta muuton aikana nämä kategoriat jäivät Bloggeriin. Aion kyllä pikimmiten fiksailla reseptit helposti haettavampaan muotoon myös tänne, kunhan ensin opettelen käyttämään tätä WordPressiä 🙂 Reseptejen luokittelut ovat kuitenkin nähtävissä tageista, jotka löytyvät oikealta ->

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Uusille lukijoille: Mikäli olette kiinnostuneita kokeilemaan jotain blogini resepteistä, suosittelen aloittamaan vaikkapa tästä paljon kehutusta proteiiniomenapiirakasta, nyt kun kotimaiset omenatkin ovat helposti saatavilla!