Elän elämäni parasta syksyäPaljon asioita tapahtuu nuoren ihmisen elämässä. Pitkällä tähtäimellä ajateltuna mulla on nyt elämässäni aika hektinen vaihe meneillään. On paljon tärkeitä asioita hoidettavana, ja välillä menee sekaisin itsekin että mikä on mun ykkösprioriteetti, ja mikä tulee vasta toisena, mikä kolmantena.

Kuten ilmoitin aikaisemmin, blogini siirtyy elokuun kuun lopussa Indiedaysille, mikä on tietenkin ihan mahtava juttu! Trafiikkia sivulleni ja uusia lukijoita tulee oletettavasti hirmuinen määrä, mikä omalta osaltaan luo pienet paineet myös bloggaajalle. Ja samaan aikaan kun aloitan bloggaamisen Suomen suurimmalla blogiportaalilla, lähestyvät tietenkin myös ylioppilaskirjoitukset, joissa tänä syksynä kirjoitan kolme ainetta…

Kaiken jännittävän, uuden ja inspiroivan keskellä siis pitäisi suorittaa niinkin rutiinimaista työtä kun opiskelua. Onneksi kaikki kolme ainetta, psykologia, terveystieto ja englanti ovat mulle suht helppoja ja luen niitä mielelläni. Tosi usein huomaan kuitenkin ajatuksen karkailevan jonnekin ihan muualle ja löydän itseni unelmoimasta kaikesta tulevasta jännästä, vaikka parhaillaan luon alustaa ehkä vielä suuremman unelman toteutumiseen. Nyt on tosiaan se hetki, kun pitäisi pystyä keskittymään opiskeluun.

Itselläni opiskelu onnistuu parhaiten täydellä mahalla, vesilasin ja kahvikupin kera, pehmeällä alustalla, viileässä ympäristössä ja kaikkein tärkeintä: hiljaisuudessa. Kirjoituksista puheen ollen mulla on suunnitelmissa toteuttaa vielä iso eväspostaus missä esittelen mun aivonystyröitä ruokkivat sapuskat, jotka otan mukaan kirjoituksiin. Lukijoissa on varmasti muitakin abeja jotka ovat ehkä miettineet että mitähän sitä ottaisi evääksi… tai sitten mä vaan ajattelen ruokaa koko ajan joka yhteydessä…

Mutta katsellaan katsellaan, toivottavasti aikaa irtoaa sellaisen postauksen toteutukseen. Sitä on toivottukin pariin otteeseen. Muut lukijat voivat sitten hyödyntää niitä eväsvinkkejä vaikka syyspiknikillä tai pitkällä auto-/junamatkalla.

Ettäs tällaista! Toivottavasti muilla abeilla menee hyvin valmistautumisen suhteen, täällä ainakin lukumotivaatiota riittää, mutta pientä skarppia tarvitaan kun eletään niin jänniä hetkiä muillakin elämän osa-alueilla 🙂


Ahkeraa viikonloppua kaikille!