The big news!

Tän postauksen aihetta oon pitänyt teiltä salassa jo liian kauan! Meinasi jo kärsivällisyys loppua mutta nyt voin vihdoin paljastaa, mitä The Good Morningille on tapahtumassa…


Se nimittäin siirtyy Indiedays blogejen joukkoon! Uusi osoite tulee siis olemaan 
thegoodmorning.indiedays.com 
Kun muutto on tapahtunut 30.8, mikäli tulette vielä vahingossa tähän osoitteeseen, teidät ohjataan suoraan uudelle blogisivulle, eli ei huolta että kadottaisitte minut muuton aikana! Käyn myös elokuun lopussa muuttamassa blogloviniin ja blogilistaan uuden osoitteen, eli teidän ei tarvitse senkään saralla tehdä muutoksia. 
Itsehän olen sanoinkuvailemattoman innoissani tulevasta muutosta! Suuri kiitos kuuluu teille, kun olette palanneet aina kerta toisensa jälkeen blogiin uusia reseptejä haalimaan. Olette niin rakkaita ja fiksuja, jokaisesta kommentistanne ilahdun aina yhtä paljon.

Muuttoon liittyen lupaan 2 asiaa:

1. The Good Morning pysyy samanlaisena Vaikka lukijoita tuleekin paljon lisää ja kohderyhmäkin saattaa vähän laajentua, höpöttelen silti samaan malliin ja jatkan reseptien kehittelyä.
2.  Nyt vihdoin hankin kameran. Kiitos, rakas iPhone mutkattomasta yhteistyöstä, mutta nyt minusta tuntuu että on aika siirtyä kohti uutta kuvalaatua. 

<3 Palataan!

PS. Mikä ihana päivä kertoa hyviä uutisia, perjantaikin vielä! Nyt iltapäiväni jatkuu kikhernekeksireseptiä kehitellessä…