Maailman paras aamiaislettu

Kuten Facebookissa aamulla lupailin, tässä tulee ohje protskulettuihin!
Tämän reseptin keksimisen jälkeen en ole muuta aamiaiseksi syönytkään! Kasa lettuja pöytään, tuoreita marjoja omalta pihalta, maapähkinävoita, proteiinijauheella maustettua maitorahkaa ja kahvi. Siitä on meidän kesäaamut tehty. En voisi enää kuvitellakaan aamuni alkavan leivällä tai puurolla. Siis ex-puuroaddikti? Kyllä! Parasta näissä letuissa verrattuna vaikkapa pannukakkuihin on se, että ne on ohuita ja niitä voi syödä monta. Ne on myös ihanteellisia erilaisille täytteille ja lisukkeille. Ihan ehdoton lempparini tällä hetkellä! Tosi kätevä aamupala, jos ruokittavia suita on monia. Voihan näitä toki itsellekin kasan paistaa 😉Aamiaisletut

kahdelle nälkäiselle

1 banaani2 kauhallista heraproteiinijauhetta (itse käytän vaniljan makuista)2 dl kaurahiutaleita1 dl maitoa1 dl raejuustoa2 kananmunaa1/2 tl suolaa
Kaikki ainekset blenderissä sekaisin ja öljytyllä pannulla ohuita lättyjä paistamaan! Anna paistua tarpeeksi kauan ennen kun käännät, muuten lettu hajoaa. Paista suhteellisen kovalla teholla, jotta letun pohja ruskistuu ja rapsakoituu kunnolla, näin kääntäminen on helpompaa. 

Ihania kesäaamuja,

toivottaen Kaisa