Päärynäpehmis

Brunssivideolla kattausvaiheessa esiintynyt huurteisissa laseissa tarjoiltu vaaleanvihreä mömmö on herättänyt jonkin verran kysymyksiä ja mielenkiintoa.

Ajattelin valmistaa brunssille jotain raikasta smoothieta, mutta päädyinkin tekemään sorbettia. Avocadon ansiosta jäädyke oli kuitenkin niin kermaista ja pehmeää, että se muistutti enemmänkin jäätelöä kuin sorbettia. Tässä tulee siis päärynäpehmis!

Päärynäpehmis

3 todella kypsää päärynää1 avocadoloraus maitoa ripaus suolaaripaus kanelia(vaniljajauhetta)
Kuori ja paloittele päärynät ja pakasta ne. Surauta sauvasekoittimella tai blenderissä jäisistä päärynäpaloista ja avocadosta tasaista seosta. Lisää maitoa joukkoon kunnes haluttu koostumus saavutettu (saa olla aika jäykkää!). Lisää mausteet, sekoita, annostele laseihin ja pakasta halutessasi vielä hetki ennen tarjoilua.

Mun omasta mielestä tää maistuu aivan päärynäjätskiltä, Ville Vallattomalta! Kokeile itse!

rakkaudella Kaisa