Uudet tuulet puhaltavat

Tervehdys lukijat!

Haluan kertoa teille jännittäviä uutisia! Vaikka on kesä ja olen reissussa lähes koko ajan, mulla on hirmu suuri into blogata ja kertoa teille uusista ideoista joita mieleeni tulee. Ruokabloggaajana on melko vaikeaa olla reissussa, kun lähes kaikki postattava aines syntyy siellä ikiomassa keittiössä, omien raaka-aineiden luona.

Helsingissä poikaystävän nurkissa asuminen on kuitenkin tuonut mulle paljon inspiraatiota toteuttaa uusia juttuja blogiin. Suunnitelmissa olisi ottaa hieman uusia aluevaltauksia ja mikäli kaikki onnistuu kuin suunniteltu, julkaista ensimmäinen kokkausvideo! (Heh, mitä syntyy kun ruokabloggaaja ja musiikkivideo-ohjaaja asuu saman katon alla…)

Tällä hetkellä työn alla helpot, terveelliset ja opiskelijabudjettiin menevät ateriat!

STAY TUNED!

x Kaisa