Näin teet jugurttisi itse!

Keksin tänään vahingossa hauskan idean, kun yritin treenin jälkeen maustaa palautusrahkani banaanilla! Surautin sauvasekoittimella purkin maitorahkaa ja yhden banaanin sekaisin. Huomasin hedelmäkorissa olevan myös nektariineja, joten heitin sellaisenkin sekaan. Lopputulos ei hedelmien vetisyyden vuoksi ollutkaan enää tönkköä rahkaa, vaan löysää kuin smoothie. Aloin lappoa tavaraa kitusiin kunnes sain makuflashbackin: HEDELMÄPOMMIJUGURTTI!

Hyvänen aika! Hedelmäpommijugurtti oli mun ehdoton aamu- ja iltapalasuosikki lapsena. Aloin haaveilla heti kuinka hedelmäpommimainen maku olisi ollut, jos olisin banaanin sijaan laittanut sekaan vadelmia! No, toimi se tuokin kombo. Banaani toi juuri sopivasti makeutta, joten esim. steviaa tarvittu ensinkään.

Kolmen ainesosan jugurtti! Tämän tuloa markkinoille saa odotella…

Koostumus oli yhtä kiisteltävissä kuin jugurtinkin – juodako vai lusikoida? Itse lusikoin! Samalla idealla voitte toteuttaa lempparijugurttimakujanne ilman lisättyä sokeria! 🙂 
Saa kommentoida jos on todennut jonkin makukombon toimivaksi tällä idealla!

Ihanaa, aurinkoista keskiviikkoa kaikille!