Nopea kääretorttu

Aurinkoista Hump Daytä!

Söin juuri päivällistä ja tässä samalla kun odottelen sen sulamista ajattelin että miksempä tulisi ihan pikaisesti jakamaan reseptiä tännekin! Aikeissa on siis suunnata lenkille kunhan tässä olo kevenee.

Jotta voisin selittää postauksessa esiintyvät ylivoimaisen huonot kuvat, on tunnustettava jotain. Mulla ei ole kameraa. Otan siis kaikki kuvat tänne blogiin iPhonella. Ja nyt kun olen leimautunut maailman surkeimmaksi bloggaajaksi, voin jatkaa vielä selittelemällä huonoja kuvaustaitojani.

Otan yleensä ruuasta monta kymmentä kuvaa. Eri kuvakulmista, eri etäisyyksiltä jne. No, näiden rullien kohdalla kävi niin että koko päivän kestänyt Instagrammailu koitui kohtalokseni ja akku simahti heti kahden kuvan jälkeen. No, luovutin kuvauksen suhteen ja kävin tietysti ruuan kimppuun.


Mutta onneksi sentään edes sain ruuasta kuvia!

Okei, tämän päivän illallinen/päivällinen mikä se nyt tähän aikaan onkaan oli kääretorttu mansikkarahkatäytteellä! Söin lounaaksi kasviksia ja kalaa eli jotenkin piti hiilarivarastot täyttää.

Helpot kääretortut pannulla

1 1/3 dl kaurahiutaleita
2 valkuaista
1 tl kanelia
hippunen leivinjauhtta
puolikas pienestä banaanista
3 rkl maitoa
joitain ruokalusikallisia makeutusta, riippuen sokerihampaankolotusasteesta

Blendaa kaikki aineet sekaisin, kunnes kaurahiutaleita ei enää erota taikinasta. Paista pannulla (öljyssä) 2 lättyä kummaltakin puolelta. Aseta sivuun jäähtymään.

Valmista täyte. Tarvitset puoli purkkia maitorahkaa (niitä pieniä purkkeja) ja muutaman mansikan (tai mitä tahansa muita marjoja/hedelmiä). Surauta rahka ja mansikat tasaiseksi soseeksi (Mansikoita/muita marjoja ei saa olla liikaa, ettei soosista tule valuvaa). Lisää makeutusta maun mukaan. Voit käyttää täytteessä makeutuksena myös proteiinijauhetta, esim vaniljahera sopii varmasti ihan mainiosti! Varmista että täyte on suht jäykkää eikä valu kun käännät kulhon ylösalaisin.

Sitten vaan täytettä letun päälle ja lettu rullalle (ite heitin päälle vielä paloiteltuja mansikoita täytteen levityksen jälkeen). Toista sama toiselle letulle ja leikkaa ne halutessasi keskeltä katki. Voila!

Jos täällä on mun lisäksi muita sormiruokafaneja niin tää on ihan superherkullista käsin syötynä!

Meikä liitää nyt ulos! Ihanaa illanjatkoa!

<3 kaisa