Kolmen ainesosan tortilla

Söisinkö salaattia? Vai munakasta? Vai kenties jotain siltä väliltä: TORTILLAN?


Tadaa! Itsetehty tortillalätty. Jätetään ne Santa Marian E-koodilätyt hyllyyn ja marssitaan sen sijaan ostamaan munia, jauhoja ja maitorahkaa. 

Tortillapohja
1 muna1rkl maitorahkaa1 rkl täysjyvävehnäjauhoja (tai ruisjauhoja!!)(suolaa)
Ainekset sekaisin ja oliiviöljyn kanssa paistellaan kummatkin puolet. Laitoin suolan sen takia sulkuihin että pitäisin tuon kolmen ainesosan lupauksen! Hahaa, mutta huijasin! Suolaa kannattaa siis laittaa ja mielellään jotain muitakin mausteita. On meenaan muuten varmaan aika mautonta…
Tajusin tosiaan vasta kun olin jo syönyt koko tortillan että tässähän olis voinut käyttää ruisjauhoja! Kokeilkaa ihan kummalla haluatte, täysjyvävehnällä oli hyvää, mutta pieni haisu on että rukiilla saattais tulla even better? Täytyy kokeilla! Ei muuta kun sombrerot päähän ja texmex-bileitä pitämään.

love, kaisa