ZALANDO AWARDS

Jestas mikä viikonloppu tästä on tulossa. Ensin saatiin nauttia Zalandon upeasti järjestämästä Nordic Blogger Awardseista Kööpenhaminassa ja tänään ystäväni pitävät Helsingissä isot halloween-juhlat.
Ei tässä kai paljoa lepäillä, mutta ehtii sitä toivottavasti sitten sunnuntaina.
Sohva telkkari ja iso kulho Oreo-jäätelö odottamassa.

Mutta palataan nyt hetkeksi vielä Kööpenhaminaan. Koko ilta oli ihan mielettömän hauska, juhlat upeassa lokaatiossa Danish Museum of Art –talolla. Ruokaa, juomaa, ohjelmaa ja vieraat hilpeällä tuulella.
Omalle kohdalle voittoa ei tosiaan tullut, mutta en sitä oikein osannut odotellakaan. Tuomaristo oli tehnyt mielestäni hyvät valinnat ja pystit menivät seuraaville bloggaajille:

Best Fashion Blog Female: Funda Christophersen (Denmark)
Best Fashion Blog Male: Mikko Puttonen (Finland)
Best Newcomer: Darja Barannik (Norway)
People’s Choice: Vilma Peltonen (Finland)
 

Voitte vaan kuvitella kuinka paljon meidän suomipöydässä hurrattiin, kun saatiin kaksi voittoa kotiin! Mieletöntä, että lukijat äänestivät Vilman voittoon ja Mikko sai tuomaristolta ansaitut voittopisteet. Onnea vielä Vilma ja Mikko 🙂

Ilta jatkuikin muiden osalta vielä jatkoille tanssahdellen, mutta arvatkaa kuka nukahti heti gaalan jälkeen takki päällä hotellihuoneen sänkyyn? Haha, minähän se. Vahva suoritus, mutta tulipahan ainakin nukuttua vihdoin pitkät yöunet hektisen loppuviikon jälkeen.

 

 

Köpistä, awards-asua ja ehkä pientä viedotakin lisää vielä myöhemmin, mutta nyt on pakko alkaa askarrella tuota keskeneräistä halloweenasua. Saa nähdä tuleeko siitä edes mitään, vain lähdenkö illan juhliin kummallisena oliona, epämääräisten kangasriekaleiden alla.

Hauskaa Halloweenia!