Wellness aamu

Olette varmasti huomanneet, että bloggaajia kutsutaan usein (ja varsinkin näin syksyn aikaan todella usein) erilaisiin tapahtumiin. Tapahtumia on lähes kaikenlaisia – wellness aamuista hapankaalinsyönnin sm-kilpailuihin.
En käy niissä kaikissa, en lähellekään, mutta tykkää käydä niissä mitkä minua kiinnostavat ja mistä mahdollisesti olisin kiinnostunut kirjoittamaan myös teille.

Hapankaalikisoihin en mennyt, mutta vähän aikaa sitten Helsinki Day spassa järjestetyssä wellness aamussa olin.
Aamun tarkoituksena oli kertoa lmedeen ihonhoitotableteista ja sen ohessa syödä aamiaista, tehdä hieman käsihoitoja, kampauksia ja käydä iho-analyysissä.

Itse tästä Imedeen tuotteesta en valitettavasti voi vielä puhua juuri mitään koska olen kokeillut sitä vasta muutaman päivän, mutta ajattelin näyttää teille kuvat tästä tapahtumasta, kerrankin kun niitä löytyy. Kiitos paikalla häärineen kuvaajan Nina Kaverisen.

Iho analyysini sanoi kaiken olevan ihan hyvin. Itse kuvittelin näkeväni analyysin näytöllä pikemminkin jonkun muurahaispesän kuin tavallisia kerroksia ihoani. No, tavallinen näytöllä tai ei, niin erittäin oikukas se on silti.
Tällä hetkellä helpompi, mutta on ollut kausia milloin kaikki on ollut toisin. Uskoisin tämän aiheen kiinnostavan monia, joten jos haluatte voisin tarkemmin kirjoitella tästä lisää vielä lähiaikoina 🙂