Vuosipäivä

Kaksi vuotta virallista seurustelua kummallisen Shrek-olennon kanssa tuli täyteen viime viikolla.
Juhlistimme vuosipäivää, eli toistemme sietokykyä tälläkertaa erittäin maanläheisesti (viimevuonnahan meillä oli juhlat, missä oli taikuri ja poni).  Kävimme nyt vain syömässä ja kävelyllä.
Lauri halusi ehdottomasti näyttää minulle alppipuiston ankkalammen ja seuraavana päivänä jonkin toisen puiston. Puistovuosipäivä! Niin, sillä on jonkinnäköinen puistofetissi, niiden erikoismehujen lisäksi. Outo.
Jokatapauksessa ankkalampipuisto oli yllättävän kaunis ja siellä me istuskeltiinkin varmaan koko päivä, syötettiin sorsia ja ihmeteltiin varmaan jokaista puunoksaa.

Teeman mukaisesti olin pukeutunut eniten häämekkoa muistuttavaan vaatteeseeni. Pitsimaximekko, minkä ostin Prahan reissultamme Bershkasta. Normaalisti 60€ maksava mekko oltiin alennettu-70% ja se on aika ihana!
Emme kumpikaan ole naimisiin menevää tyyppiä, mutta ne juhlat, mekon ja häämatkan voisin ottaa! Voisimme ehkä pitää häät ilman naimisiin menoa? Toisaalta spektaakkeli voisi tulla aika kalliiksi, Lauri sanoi haluavansa näihin ”häihin” ainakin Eliviksen, ilotulituksen, elefantin ja Havaijin matkan.