PUHELIMEN LÄPI: ruissi & mökki

RUISROCK
Kävin torstaina pyörähtämässä Hangon regatassa, mistä päätinkin karata jo heti perjantaiksi Turkuun ja Ruisrockiin.

Hyvä niin, nimittäin festarit olivat täynnä aurinkoa, ystäviä ja hyvää fiilistä.

The Chainsmokersin keikka tuli katsottua ihan lähietäisyydeltä ja fiilis oli aika katossa. Koko maa tärisi ja lavalta ammuttavat liekit lämmittivät kasvoja samalla kun sai vapautuneesti tanssia musiikin tahdissa.

Vannotin, että ensi vuonna pyhitän koko viikonlopun Ruisrockille – tämä taisi nimittäin olla ehkä hauskin ruissikokemukseni tähän asti ja siksi hieman harmitti, että olin varautunut olemaan siellä vain yhden päivän ja lähdin ennen muita ajamaan lauantaiksi kotiin.
Eipä siinä, etteikö tuntunut myös olla ihanalta olla vain yksin kotona. Kävin iltalenkillä, tilasin kotiin sushia, katsoin hömppäelokuvan ja nukuin putken 12 tuntia.

Sunnuntaina lähdimme kaverin mökille viettämään samalla ystäviemme syntymäpäiviä. Meillä on tapana jakaa isomman mökkiporukan kesken ruokatiimit ja me oltiin poikystävän kanssa tänä vuonna vastuussa maanatain brunssista. Yllättävän paljon sitä saikin paistella croisantteja ja munakkaita kun oli kuitenkin kymmenhenkinen porukka kasassa. Palohaavankin sain selkään kun poikaystävän (ja kuuman pellin kanssa) törmäiltiin pienehkössä mökkikeittiössä.

 P.s Koirakuume kasvaa kun kaveriporukkaan alkaa ilmestyä aina vaan enemmän koiria <3

Paljon naurua, saunomista, uimista, ruokaa, viiniä, pelejä ja löhöilyä. Näissä tunnelmissa meni kolme päivää <3 Nyt ollaan takaisin kaupungissa ja kiinni arjessa.