Unohdettuja vastauksia

 

Mihin/miten käytät mieluiten vapaa-aikasi?
Kuulostan ihan joltain Karviselta, mutta luultavasti syömiseen 😀 
Ihan vain kokkailuun, tai kiireettömään illalliseen poikaystävän, tai kavereiden kanssa.


Tykkäätkö räpistä?
Itse asiassa saatan olla hieman kyllästynyt räppiin. Tietty jotkut biisit on hyviä, mutta noin yleisesti se räppi mitä soitetaan radiosta ym ei enää useimmiten kolahda. Suomiräpistä tykkään ehkä enemmän.

 

Mikä on ollut ilkein/ oudoin ”juoru” mikä on laitettu netissä kiertämään sinusta
keskustelupalstoilla?
Niitä löytyy, osa on niin pahoja, että ei mitään järkeä, mutta sanotaan nyt vaikka viimeisimpänä huvittavin juoru oli väite, että koska olen niin laiha, olen varmasti ollut teininä huumeriippuvainen ja että kaikkihan sen tajuavat. Tämä tuntui erityisen hauskalta, koska kaikki jotka minut silloin oikeasti tunsivat, muistavat kyllä jyrkän suhtautumiseni asiaan.

Joskus juorut ovat myös niin yksityiskohtaisesti keksittyjä, että tekisi melkein mieli taputtaa tarinankertojan taidoista. Milloin olen oksentanut nahkahameessa Namun vessassa lavuaariin (en koskaan oksenna humalassa), tai omistan jalkaproteesit (mitkä?) Ja etsitty kuvia, missä olen joka toinen kuukausi raskaana (turvotus = viidennellä kuulla) ym.

En ole vielä tähänkään päivään mennessä lukenut negatiivista juorua mikä olisi pitänyt paikkaansa, itse asiassa suoraan sanottuna 99% niistä on täyttä potaskaa, mikä on tavallaan pelottavaa, koska olen alusta asti ottanut jyrkän linjan, etten oikein kommentoi keskustelupalstojen juoruja, enkä voi niitä tavallaan aina ”oikoa”. Yritän kuitenkin ajatella, ettei kukaan täysjärkinen ihminen ota niitä ihan todesta, ja ne jotka ottavat, niin niillä ei ole väliä. 

Luetko sinusta kirjoitettuja juttuja keskustelupalstoilla?
En, mutta saan kyllä kuulla useimmiten niistä todella nopeasti.

 

Mitä ruokaa ilman et voisi elää?
Outoa, mutta ensimmäisenä tuli mieleen kasvikset/vihannekset. Tarvitsen aina annokseeni jotain raikasta ja rapeaa.


Mitä rakastat?
Ihan vain elämää välillä todella paljon ja kaikkia rakkaita ihmisiä siinä kanssani. Sitä tunnetta kun kaikki on hyvin.

Mikä on oudoin eläin minkä olet nähnyt?
Oudoin eläin? Haha, en tiedä miksi minulle tuli ensimmäisenä mieleen viime kesän Panu Piipittäjä lokinpoikanen. Eihän se outo ollut, mutta minä taisin olla.

 

Jos hankkisit koiran, minkä rotuinen se olisi?
Näin kerran rantakahvilassa miehen jolla oli musta Mopsi. Koira istui kiltisti miehen jalkojen juurella ja tuijotti minua pitkään isoilla nappisilmillään. Siitä asti olen pitänyt Mopseja maailman suloisimpina tapauksina. Jos kuitenkin hankkisin koiran ottaisin luultavasti lopulta jonkun mahdollisimman vähän jalostetun rodun, tai sitten hylätyn sekarotuisen.

Mitä ajattelet mustasukkaisuudesta suhteessa? Oletko itse mustasukkainen? Olisiko sinulla vinkkejä miten selättää mustasukkaisia tunteita? KIIITOS!!! 🙂
En itse asiassa ole mustasukkaista tyyppiä yhtään. Mielestäni ihminen valitsee sen kumppanin kenen kanssa haluaa olla, ja valitsee samalla myös luottaa valintaansa, eikä sitten tuhlaa energiaansa myöhemmin siihen, että epäilee toista. Edellyttäen tosin, että valinta on tehty järkevästi, eikä liian ihastunein ja sinisin silmin 😉
Parisuhteessa on kivempaa olla tiimi ja tsempata toista, kuin elää mustasukkaisten tunteiden alla. 


Mistä nettikaupoista tilaat vaatteita?
Tykkään paljon enemmän itse hypistellä vaatteita, kokeilla kangasta, peilailla ja ravata sovituskopissa, että melkein saatan välillä vältellä nettikauppoja. Tykkään myös metsästää erikoisempia hankintoja matkustellessa. Se on jotenkin niin paljon hauskempaa, kuin klikkailla vain netistä tuotteita.
Jos ei lasketa mukaan muutamia bikineitä Nellyltä, niin en ole itse asiassa ostanut aikoihin netistä vaatteita. 

 

Entä mistä kaupoista ostat Suomessa vaatteitasi?
Tuntuu etten itsekään oikein enää tiedä. Yritän nykyään panostaa enemmän laatuun ja ostaa ajattomia ja kestävämpiä vaatteita, mutta useimmiten tunnun silti ehkä eksyvän jonnekin Zaraan.

 

Lempi laukkumerkki?
En usko, että minulla on niinkään lempparimerkkiä. Enemmänkin yksittäisiä suosikkeja, mutta sanotaan nyt, että laatunsa puolesta suosikiksi nousee Celiné ja Chanel.

 

Minkä tyyppisiä elokuvia tykkäät katsoa?
Jostain oudosta syystä olen aina tykännyt maailmanloppu-elokuvista, vaikka ne usein ovatkin vain täynnä sekasortoa. Aikalailla kyllä menee kaikentyyppiset elokuvat, kuhan ne ovat hyviä! Scifi, tositarinat, draama, komedia ym! Kauhuleffat olen kieltänyt itseltäni, koska en enää vain jaksa tehdä sitä loikkaa makuuhuoneen ovelta sänkyyn pimeässä.

 

Mikä on pahin pelkosi?
Tietysti se että jollekin läheiselleni tapahtuu jotain pahaa. Tai se että läheiseni elämässä tapahtuu jotain pahaa. Olen huomannut, että asiat mitä minulle tapahtuu kestän paremmin kuin sen tuskan mitä läheinen joutuu kokemaan. Siitä tulee ihan kauhea olo.

 

 

Kuinka pitkä olet? Kuvien perusteella saa kuvan että olisit melko pitkä, onko todellisuudessa näin?
Näytän kuvissa luultavasti pidemmältä mitä olen. Ainakin luulen niin, koska kuulen usein blogia lukeneilta, miten todellisuudessa näytän lyhyemmältä. Pituuteni oli viimeksi mitattuna ollut 171cm, en sitten tiedä onko se kuviin katsomatta ihmisten mielestä pitkä vai ei.

 

Mikä on lempi tuoksusi, ja miksi juuri se?
Hmm, ehkä Lancomen Midnight Rose. Koska siihen liittyy muistoja.


Luetko mitään matkailublogeja?

Kaukokaipuu blogia luen (Olimme samalla Singaporen pressimatkalla), mutta muuten en ole oikein löytänyt muita hyvin kirjoitettuja ja laadukkaita kuvia sisältäviä matkailublogeja. Ehkä en ole osannut tosin vain etsiä. Jos tiedätte joitain hyviä niin kertokaa ihmeessä 🙂

 

Oletko sinut itsesi kanssa? Minkä koet olevan paras puolesi?
Olen ihan sinut itseni kanssa, en ole aina ollut, mutta huomannut aikuistuessa, että siinä nyt ei ole yhtään mitään järkeä. Tällainen minä olen ja olen paras versio itsestäni silloin kun itsekin pidän itsestäni.
Paras puoleni on kai huumorintaju, rentous ja ulkoisesti.. hmm vyötärö/lantio? 😀

 

Onko sinulla ikinä ollut esimerkiksi teinivuosina jotain kamalaa ns. ulkonäkökriisiä?
Olin ujo, tuuheakulmakarvainen, mielestäni täysin isäni näköinen poikatyttö, kunnes nypin kulmat viiruiksi ja värjäsin tumman tukkani keltaisen blondiksi ja yritin kasvattaa luonnetta. Kai se kertoo jonkinnäköisestä kriisinpoikasta, vaikka en muista koskaan miettineeni asiaa niin. Menin aika hälläväliä asenteella koko nuoruuteni. Totta kai minua joskus harmitti se ettei minulla ollut koskaan oikein poikaystäviä 😀 Ei auttanut blondi tukka, tai varsinkaan nypityt kulmakarvatkaan, olin kai vain liian ujo.

 

Mitkä ovat tyylisi kulmakivet?
Tähän vuodenaikaan ehdottomasti Laadukkaat nilkkurit, istuvat mustat housut, laadukas neule, pitkä villakangastakki ja muhkea huivi.

 

Ensimmäinen merkkilaukkusi?
Olisikohan se silloin aikoinaan ollut joku DKNY:n laukku? Ei ehkä mikään kunnon merkkilaukku, mutta mielestäni silti hieno. Seuraava taisi olla joku LV:n massalaukku.

 

Onko sulla kiinnostusta opiskeluun? Jos olisi, mitä alaa lähtisit opiskelemaan?
Hmm… Ehkä valokuvausta.

 

Missä paikassa Helsingissä viihdyt eniten kesäisin?
Luultavasti jossain Punavuori/Eira/Kaivopuisto –akselilla.

 

Onko perheesi uskonnollinen, kuulutko sinä/perheesi johonkin uskontoon?
Emme ole uskonnollisia, mutta kuulumme kirkkoon.

 

Mikä asia saa sinut punastumaan?
Yllättävät kehut ehkä 🙂 Olen aina ollut huono ottamaan kehuja vastaan, mutta onneksi en sentään enää punastele samalla tavalla kuin pienenä. Oli kyse sitten kouluaineesta tai vain ventovieraan minuun luomasta katseesta, niin tämä naama oli ihan pinkkinä possuna! Olen myös huomannut aikuis-iässä, että vaikka joutuisin kuinka noloon tilanteeseen, niin harvoin sitä on moksiskaan. Pitäisi olla jotain todella kömpelöä ja noloa että saisin pinkin possun palaamaan tähän naamaan.

 

Kuka saa sut hymyilemään?
Poikaystävä/ystävät helpoiten. Jopa silloin kun olen juuri päättänyt murjottaa totisesti.

 

Minkälainen perhe sinulla on?
Rento ja ihana. Luotettava.

 

Uskotko yliluonnolliseen, jos niin mihin?
Tavallaan uskon. Välillä kaikkeen helinäkeijuista voodooseen, mutta en ole ihan varma itsekään onko kyse vain mielikuvituksestani vai oikeasta uskomisesta. Ehkä mielikuvituksesta.

 

Kuinka monta tatuointia sinulla on ja onko joku tietty syy miksi olet halunnut juuri ne tatuoinnit?
Olen aina tykännyt vanhoista rokkibändeistä ja taidankin olla yksi kävelevä lyriikkakirja, kun on joskus vähän innostuttu Beatlesin, Rollareitten ja Jimi Hendrixin sanotuksien kanssa. Lisäksi löytyy tietysti sitä perus sulkaa, kukkia, timanttia ja perhosta. Kaiken kaikkiaan tatuointeja taitaa olla 8?