UIMA-ALTAALTA TISKIALTAASEEN

 

Hei taas täältä kaaoksen keskeltä. Ibiza on nyt taputeltuna ja tuon reissun matkalaukku leväytetty keskelle olkkaria. Nurkissa pyörii muutama villakoira, ikkunalaudalla kuivunut kukka ärsyttää minua ja keittiön ohi en halua edes kulkea – siellä nököttävä tiskivuori lähentelee jo muodoltaan Pisan tornia.
Ja mainittakoon vielä, että vaikka kuinka tykkään siitä, että poikaystäväni harjoittelee kitaransoittoa, en ole nyt ihan varma onko tämä juuri se oikea hetki rimputtaa uutta keltaista ukulelea korvani juuressa. 

Jo rehellisiä ollaan, koko kämppä näyttää tällä hetkellä aika kaaokselta. Ja minä inhoan kaaosta.
Olen juuri sitä ihmistyyppiä jonka on vaikea keskittyä sekasorron keskellä. Ihan kuin pääni olisi ihan yhtä levällään kuin tuo matkalaukusta purettu vaatekasa tuossa matolla. Jos saan tavarat täällä paikoilleen, ehkä ajatuksenikin selkeytyvät?

Siksipä lataan tänne nyt ensin nämä seesteiset allaskuvat Ibizalta ja yritän päästä näistä kuvista välittyvään zen-tilaan tarttumalla rättiin ja siivoamalla ensin tämän huushollin ennen kuin lopettelen päivän muut työt.

 

Sitä paitsi näin upeista allasmaisemista pitääkin mennä nopeasti vähän toisenlaiseen altaaseen puunaamaan vaikka triplana niitä lika-astioita. Tasapainoa <3

 

Swimwear – Nelly (HERE*)
Photos: Kira Kosonen / Edit by me