TYÖMAA KAUNIIN HYMYN TAKANA


Kaupallinen yhteistyö Pepsodent*

 

Hampaani ovat pienestä pitäen tuottaneet minulle ongelmia. Muistan vieläkin kuinka puristin pehmolelukoiraani Kappaa hammaslääkärin tuolissa pienet rystyset valkoisina jälleen uuden reiän takia. Puudutusta ei tuohon aikaan juuri jaeltu, kipu oli vain siedettävä. Käynnin jälkeen saatiin tarra ja trauma.

Reikien tulo onneksi loppui aikanaan, mutta aikuisena tilalle tuli vihlontaa ja ientulehduksia. En ole koskaan voinut kuvitellakaan käyväni esim. Valkaisemassa hampaitani koska vihlonnan pelko on niin kova.
Onneksi hampaani ovat suht vaaleat luonnostaan ja ylläpitääkseni niiden vaaleutta käytän valkaisevia hammastahnoja. Näiden hammastahnojen kohdalla olen tosin ollut aina tarkka. En halua tahnaa, mikä voi olla haitallinen hampaalle tai sen kiillepinnalle. Nykypäivänä valkaisevat hammastahnat ovat onneksi turvallisia ja esim. Uudessa Pesodent White Now CC valkaisevassa hammastahnassa on kiillettä vahvistavien mineraalien ansiosta hoitava koostumus.
Sopii minulle, varsinkin kun tämän lisäksi Pepsodent White Now valkaisee, poistaa hampaan pinnallisia tahroja ja värjäytymiä, ehkäisee sinkin ansiosta ientulehduksia, eikä sen valkaiseva ominaisuus sisällä kiillettä hankaavia ainesosia ja on täysin turvallinen päivittäisessä käytössä. Lue lisää TÄÄLTÄ.
Plussaa siitä, että hammastahnan väri ei ole niin sininen, eikä se tahraa samalla tavalla lavuaaria. Haha, tärkeä pointti, mutta kuka tykkäisi hangata pois niitä (poikaystävältä jääneitä) litistyneen smurffin näköisiä kuivia klönttejä lavuaarista.
(Sininen väri on hammastahnassa sen takia, että sininen pigmentti antaa valkoisuuden vaikutelman ja sen ansiosta saat välittömästi valkoisemmat hampaat).

 

Jep. Kokonainen postaus hammastahnasta, mutta kun on ollut hammaslääkärin tuolissa pienestä pitäen monta tuntia porattavana ja paikkailtavana, niin suunhoidosta löytyy kyllä juttua!

Nykypäivänä kun kauneus on kasvava trendi myös suunhoidossa uskoisin, että kaikenlaisia valkaisutarinoita ja oikomishoitoja on monia ja ehkä teitä kiinnostaisi kuulla myös kokemukseni laminaateista ja hammashionnasta? Niistäki riittää tarinoita, nimittäin hampaani eivät ole aina olleet näin suorat. Tämä suu on ollut sellainen työmaa että kaikenlaista on tullut kokeiltua.