Tyhmä lista, kiva takki

Voi tätä ahkeruuden määrää! Ihan voisin tässä itseäni olalle taputella kun ”to do” –listalta on kahdestakymmenestä viivattu yli jo kolme!

Okei kolme ja puoli. Puolikas oli pakkaaminen ja en ole siinä vielä valmis. Olen itse asiassa sen kanssa aika hukassa. Katsokaas, ajattelin että olisi lauantai-illan kunniaksi todella hyvä idea pakata, kuunnella musiikkia ja juoda vähän viiniä.
Eli tunnin päästä tanssia viinilasi kädessä liilassa kukkamekossa – mikä yhtäkkiä olikin ”tosi kiva” ja piti saada matkalle ehdottomasti mukaan. Oikeasti kukkamekko on aivan kamala ja vaivalla käytetyt tunnit tähän tehokkaaseen pakkaamiseen on valunut nyt siihen pisteeseen, että joudun ehkä aloittamaan kaiken alusta koska en luota omiin asuvalintoihini pienessä hiprakassa. Enää.

Oikeasti en usko että matkalaukun sisältö nyt niin kovin kamala on, mutta satun olemaan vain todella tarkka näissä asioissa ja suutun jos olen raahannut pallon toiselle puolelle riepuja mitä en sitten pidä päälläni kertaakaan.

Näin tapahtuu kuitenkin melkein aina.

Ei siitä sen enempää. Toinen yliviivattu tehtävä oli kirjan ostaminen (päädyin Piin elämään. Onkohan se kirjana yhtä hyvä kuin mitä elokuvasta puhutaan?) ja Kolmantena housujen ja shortsien kaventaminen.

Kolmannesta olen erityisen ylpeä, koska voin kertoa että ompelukoneen kaivaminen tuolta kaapista on verrattavissa urotyöhön ja sitä ei kovin usein tapahdu, vaikka vaatteita olisikin kasaksi asti odottelemassa.

Tänään riittäisi myös tekemistä vaikka viikon jokaiselle muullekin päivälle jakaa, mutta aion silti yrittää yliviivata listani seuraavatkin kolme tehtävä. Pyykinpesun, kodin siivoamisen ja pankissa käynnin.
Listaltani löytyy myös viemärien putsaus, mutta se onkin aina siellä. – Ei tule koskaan yliviivatuksi.

Miksi edes teen näitä typeriä listoja?

Ja minulla on uusi takki. Tuo vihreä. Se on melkein kevättakki, eli kevät tulee varmasti ihan kohta.
Takki – Zara
Huivi – LV
Bleiseri – Lindex Holly&Whyte
Paita – MangoHousut – Vila
Laukku – Marc Jacobs
Saappaat – DKNY