Tusinatuoksu

Minun pitäisi löytää oma tuoksuni. Oma erikoinen tuoksu, sellainen mitä ihan jokainen ei ehkä tiedä, tai joka toinen käytä.

Hurahdan aina kauden hittituoksuihin. Aina.
En voi sille mitään, että ne kolahtavat minuun. Usein tuoksut ovat raikkaita ja kukkaisia. Melko neutraaleja.

Pitäisi mennä sellaiseen liikkeeseen missä voi tehdä oman hajuvetensä. Sekin tosin luultavasti tuoksuisi aika lähelle joltain näistä tämän hetken suosikeistani.

Kuinka monella teistä on joku seuraavista:

Flora by Gucci Gracious Tuberose ja Glamorous Mangolia
Muistan hyvin kun en millään osannut päättää kumman näistä haluaisin. Vieritin päätösvallan lopulta Laurille kun hän joltain reissulta kysyi mitä haluan tuliaisiksi. Mies palasi kotiin molempien kanssa koska ei ollut osannut itsekään valita kumpi on parempi.

Marc Jacobs Daisy
Tämä oli tuoksu minkä pitkästä aikaa ostin itselleni. En ikinä raaski tuhlata tuoksuun yli viittä ymppiä, mutta hipelöityäni Daisyä monessa Tax-Free -myymälässä, sallin sen vihdoin itselleni viidennessä sellaisessa ostaa.

Lancome Midnight rose
Kaikista näistä tuoksuista makein. Kerran vietin Stockmannin hajuvesiosastolla varmaan tunnin nuuhkien eri putiloita. Tämä jäi niistä kaikista päällimmäisenä mieleeni. Ostin tuoksun vasta monta kuukautta tuon tapahtuman jälkeen kun törmäsin siihen jälleen jossain Tax-Free -myymälässä ja se oli hieman halvempi.

Juicy Couture Viva La Juicy
Sain tästä näytepullon jonkun toisen ostoksen yhteydessä. Olin unohtanut putilon laukkuni pohjalle, mutta kerran baarissa laukkua kaivaessani sen sieltä löysin ja suihkautin kaulaani. Kolme ihmistä tuon illan aikana kysyi mitä ihanaa tuoksua käytin. Oli pakko sitten ostaa se.

Victoria’s Secret Sheer Love
Tätä en niin hajuvesimäisesti tietenkään käytä, mutta kaikkeen muuhun kyllä. Suihkutan sitä kaikkialle.
Joudun aina paniikin valtaan kun se loppuu, mutta onneksi aina jostain (kuten nyt Istanbulin lentokentällä) se eteeni kuitenkin tupsahtaa.