Treenitoveri ja takki

Nyt mennään jo viidettä päivää niin, että tästä suusta kuuluu vain todella säälittävää ininää joka kerta kun istun alas, tai yritän nousta takaisin ylös.

Viime viikolla pyysin Lauria tekemään minulle helpon jalkatreenin (helpon, iisin, hellän, sellainen pehmeä alku jne), mutta olen tullut nyt siihen tulokseen, että toiveeni eivät ehkä menneet herralle ihan perille.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun treenasimme yhdessä ja pitihän sitä näyttää, että jaksaa. Ihan loppuun asti.
Jopa viimeisillä minuuteilla kun Lauri pyysi minua tekemään kyykkyhyppyjä, tein ne vaikka näytin siltä, että olisin syönyt kokonaisen metsän taikasieniä ja yrittäisin nyt hapuilla käsilläni tähtiä taivaalta. Huojuin, heiluin ja nousin niin hitaasti ylös, että hypyksi sitä yritystä ei kutsuisi kukaan, mutta kaiken tein!

Nyt se koittaa saada minua rullailemaan jalkojani tuollaisen foam rollerin päällä, jotta lihakset avautuisivat, mutta minä tuijotan tuota pötköä kuin se olisi itse pahuus. Pirusti se ainakin sattuu jos se on lähelläkään kosketuksissa reisiparkojeni kanssa.

No, mitä valitan. Itsehän olen laiminlyönyt salitreenejä hieman viimeaikoina, joten totta kai nyt tuntuu.
Tajusin myös, että tämä poikaystävän kanssa salilla juttu saattaa olla todella toimiva treeni boostaaja.
Tarvitsen sitä nyt kun lenkillä jäätyy ja ryhmäliikuntatunnit kyllästyttävät, enkä yksin salilla tee nykyään mitään muuta kun keksi tekosyitä tuijottaa kännykkääni.

Olen aina liikkunut säännöllisesti – ihan vain jo sen tuoman hyvän olon takia, mutta viime aikoina into on tosiaan ollut hieman hukassa, joten sovittiin että treenataan nyt vähintään 2 kertaa viikossa seuraavan viiden viikon ajan yhdessä. Tein jopa sellaisen ehkä hieman lapsellisen taulukon (koristeltuna) jääkaappimme oveen, mihin ruksaan aina tähden sen päivän kohdalle milloin ollaan käyty vähän kuntosalilla 🙂
(Aina kun tekee taulukon yhtään mistään, niin kaikki menee kyllä yllättävän pieleen).

Kuvat eivät liity millään tavoin tarinaan, mutta minulla on uusi takki ja takissa on kivat hihat.

Takki: Zara  
Housut: Seppälä 
Kengät: Nelly 
T-paita: Gt 
Kaulahuivi:Gt 
Hanskat: Zara
Lasit: RayBan 
Läppärilaukku: Bianco

 
 
Kuvat: Eevi