TREENIKALENTERI VK 42 & 43

 

VIIKKO 42
MA
20 min HIIT-treeni juoksumatolla
TI
30 min Vitamin Well bootcamp OFF PIST!* ryhmäliikuntatunti
KE
25min 5KM juoksumatolla
TO
Lepopäivä
PE
Lepopäivä
LA
Lepopäivä
SU
60 min ulkolenkki (kävely)
 

VIIKKO 43
MA
30 min Kayla BBG vatsa+käsitreeni +10 min stepperi
TI
60 min Vitamin Well Bootcamp WORLD JUMPING* trampoliini-ryhmäliikuntatunti
KE
Lepopäivä
TO
60 min Core* Supertreeni
PE
30 min Kayla BBG jalkatreeni + 10min stepperi
LA
Lepopäivä
SU
Lepopäivä

 

 

*OFF-PISTE (Elixia)
Tunti todella paljon omaan makuun. Lyhyt ja tehokas. Hauskakin! Taustalla soi After Ski –hittejä ja liikkeet oltiin kehitetty tulevaa hiihtokautta ajatellen – mäkihyppääjä asentoja ja pujottelua, eli alakroppa pääosassa, mutta sai siinä kyllä koko muukin kroppa hikoilla. Tunnilla oli mukana levypaino ja steppilauta. Kyykkyjä hyppyjä, intervalliharjoittelua. Oman tason mukaan.

 

*WORLD JUMPING Basic (Esport Espoo & Bristol)
Vitamin Wellin bootcamp päättyi tähän tuntiin ja se olikin tuntitestauksista suosikkini! Ihan kuin pikkulapsen olisi päästänyt puuhamaahan treenaamaan! Niin hauskaa, mutta samalla tuli huomaamatta ihan älytön hiki!

Tunnilla hypittiin minitrampoliinilla musiikin ja ohjaajan mukaan. Välillä liikkeet olivat nopeatempiosia ja rankkoja, välillä enemmän tanssinomaisia ja helpomia. Lopuksi tehtiin vielä lihaskunto-osuus. Kyykkyjä ja vatsoja hyödyntäen trampoliinia.
Kuulemma todella nivelystävällinen treeni ja turvallinen nilkoille, polville, lantiolle sekä selälle.
Onneksi tämä on omalla salilla, Esport Bristolissa. Pakko päästä uudestaan!

 

*CORE
Coren treeneistä aion kirjoittaa vielä ihan oma postauksen, mutta nopeasti pakko tulla hehkuttamaan viime torstain tuntia! Valmentajamme Krista laittoi meidät tekemään sellaisen setin soutua, leukoja, vatsoja, kahvakuulaheilautuksia, boxihyppyjä ja ties mitä tappotreenin aineksia, että maattiin vain jokainen ihan hikisenä huohottaen hetki lattialla tunnin loputtua. (Mikään ei kerro paremmin, että on ollut hyvä treeni takana).

Harvoin sitä (tai siis koskaan) saisi itse itsestään noin paljon irti, siksi tykkään ihan älyttömästi näistä Coren-treeneistä ja juurikin Kristan tehokkaasta, mutta lämminhenkisestä valmennuksesta. 

 

 

Treenikalenterin aiemmat viikot 40 tästä & 41 tästä