Tory Burch Aaden

Tory ”kuin tyynyillä kävelisi” Burchit tuli muutamassa päivässä. Jännitin hirmuisesti sopiiko ne jalkaani vai menevätkö edes sinne päinkään. Availin lähetin tuomaa pakettia jännittyneenä jo hississä ja olisin varmasti tunkenut ne jalkaanikin ellei matka kuudenteen kerrokseen olisi mennyt niin nopeasti.
Testasin popot kuitenkin jo heti eteisessä ja sinnehän se jalka upposi kuin sulaan voihin. Tai no, jäätyneeseen voihin pikemminkin. Eli kengät on kyllä todella jäykät ja jos jalkani olisi yhtään leveämpi olisin joutunut sanomaan niille hei hei.

En ole olosuhteiden vuoksi päässyt eteisen käytävää ees taas enempää tepasteltua, mutta tähän mennessä jäykkyydestä huolimatta tuntuu mukavailta. Ja kyllähän ne mukautuvat jalan muotoonkin hieman. Meksikossa sitten kunnon koetukselle.

Ballerinan malli on Aaden ja olen siihen todella tyytyväinen. Vähän liiankin, nimittäin kun näin nämä en halunnut enää muita ja se sulki pois aika monta muuta nettikauppa vaihtoehtoa (mm. Tampereen Cottonin, mistä olen kuullut Tory Burcheja voivan myös tilata ja ihan perus postimaksulla). Minä tilasin siis Shopbopilta jenkeistä ja jouduin maksamaan verot. Niitä tuli yhteensä n. 60e ja kengät maksoivat 200e.
kallista ja tyhmääkin, mutta sallin sen itselleni näin vuoden miettimisen jälkeen.

 Kysyitte miten tilaaminen Shopbopilta sujuu ja minusta se on helppoa kuin heinän teko.
Tilaaminen sujuu samalla tapaa kuin missä tahansa muuallakin; Valitaan tuote, mennään kassalle, täytetään tiedot kenttiin, valitaan maksutapa ja lähetetään paketti matkaan. Verot lisätään maksuvaiheessa loppusummaan, eli mitään maksuja jälkikäteen ei siis enää tule. UPS:n lähetti tuo paketin muutamassa päivässä kotiovelle (se onkin tosin sitten toinen ongelma oletko silloin kotona ja minähän en koskaan ole, eli nään lähetin aina vasta seuraavana päivänä kun tiedän tarkemman ajan).
En myöskään joutunut täyttämään mitään tullauslappusia netissä, vaan UPS:ltä soitettiin ja kysyttiin henkilötunnusta sitä varten ja siinä se sitten kai oli.