Toinen lahjakorttti Intersporttiin ja yksi katkennut selkä

Toivoisin voivani kertoa teille, että Intersportin ja Reebokin kamppiksen Crossfit treenien myötä jaksan jo nostella sohvia, hissin sijasta mieluummin juoksen portaita ja olen niin energinen intoa täynnä tarmokas, mahtava ja vahva.
Oikeasti kun vaan tällä hetkellä istun tässä sohvalla huonoryhtisenä, maha turvonneena suklaasta ja selkä kipeänä.

Se mikä alkoi hyvin sain pientä kompurointia matkan varrelleen.
Ensin olin kipeä ja jouduin jättämään treenejä väliin, sitten äitini pyytää minua viemään parvekkeelta kaksi metrisen jukkapalmun (kaksisataa kiloisen vähintään) keittiöön. Se oli pitkä matka se, voin kertoa ja selkähän siinä meni matkalla. Saatuani selän paremmaksi napsahti se muutaman päivän päästä uudestaan pelatessa sulkapalloa. Mitä ihmettä onnistuin sielläkin tekemään väärin – en tiedä. Nyt selkä on edelleen kipeä ja en voi sanoa että treenit kukoistavat! Olen joutunut olemaan onneksi vain muutamista poissa, mutta se tuntuu kamalalta. Yritän nyt välttää palmuja ja sulkapalloja kuin ruttoa. Ehkä ensiviikolla pääsisi taas kuntoiluun kunnolla kiinni.

Ennen kompurointia on onneksi saatu jotain urheiltuakin. Muistan lämmöllä treenejä, missä tehtävänä oli 30 leukaa, 30 punnerrusta, 3x köyden ylös kiipeämistä, 1000m soutua, 100 askelkyykkyä ja 200 kahvakuulan heilautusta. Tehtävät suoritettiin yksi kerrallaan missä järjestyksessä halusi, mutta jokaisen lajin suoritusmäärä piti saada tappiin ennen kuin pääsi vaihtamaan seuraavaan.
Oletteko kenties koskaan kokenut sitä tunnetta kun ensin olet kiivennyt köyttä kädet verillä, pinnistellyt leukoja ja punnertanut vielä siihen päälle? Tuntuu kuin sinulla ei olisi käsiä enää ollenkaan ja sitten muistat sen, että vielä olisi tosiaan ne kevyet 200 kuulan heilautusta jäljellä mihin myös ehkä tarvitsisi näitä kyseisiä juuri aiemmin tappamiasi raajoja.
Ne oli kivat treenit ne. Eikä tämä edes ole sarkasmia. Fiilis tuon jälkeen oli nimittäin kuitenkin käsistä viis aivan mahtava.

Treenejä auttamassa meillä on jalassa Reebokilta mm. realflex fusion lenkkarit. (Olen ehkä rakastunut niihin) ja hengittävät pöksyt sekä kirkkaan väriset topit. Aikaisemmin lenkkarit kun on ollut mitä ollut ja treenivaatteet koostuneet niistä ginatricotin topeista ja hm:n legginssestä. Taidan olla nyt tajunnut miksi niitä ihan oikeita treenivaatteita tosiaan on olemassa. Himpun verran mukavampi tapa urheilla. Ei muuta.

Tästä tullaanpi siihen, että saan arpoa toisen 100 euron lahjakortin Intersporttiin!
Mitä niitä ihan oikeita treenikamoja sinä tarvitsisit sieltä?

Vaustauksen voi jättää kommenttiboksiin sähköpostiositteen kera torstaihin 18.10 mennessä. Kiitos!