TIMANTTISET VALINNAT

Yhteistyössä Timanttiset*

 

Minulla on vieläkin äitini antama sormus. En muista sainko sen rippilahjaksi vai olisikohan ollut syntymäpäivä. Pidän sitä toisinaan kaulaketjussa ja joskus sormessa.

Poikaystävälläni taas on kokonainen rasia täynnä sukulaisiltaan saamia koruja, ja eräällä miespuolisella ystävälläni – joka ei edes käytä koruja, ranteessaan aina hänen tädiltään saama rannekoru. Ne ovat sellaisia lahjoja, mitä haluaa vaalia ja millä on todella tunnearvoa.

 

Sain jonkin aikaa sitten Timanttisilta yhteydenoton, haluanko olla mukana heidän joulukuvastossaan. Toimia ns. mallina ja jakaa omat lahjasuosikkini kuvastosta. Arvatkaa olinko heti innolla mukana! Kuten saatattekin tietää, rakastan koruja lahjoina, mutta tiedän myös miten vaikeaa on juuri se oikea toiselle valita. Jos omilla valinnoillani voin edes hieman auttaa Timanttisten joulukuvastoa selaavia, niin otan sen kunnialla.

  

Tällä hetkellä luottaisin koruvalinnoissa (varsinkin naisille) sirouteen ja käytännöllisyyteen ja teinkin sen pohjalta suurimman osan valinnoista.

 

1. Omaksi suosikikseni kuvastosta nousi ehdottomasti Kohinoorin Stella –timanttisormus.
Se näytti jo kuvissakin kiehtovalta, mutta kun sain sen kuvauksien ajan sormeeni, tajusin sen olevan todellinen katseenvangitsija. Niin hento ja erilainen.
Myös samaa sarjaa ovat Kohinoorin Stella –timanttiriipus oli ihan mielettömän upea.

 

2. Toinen suosikeistani on Karen Millenin trendikäs kello. Siro ja naisellinen. Sopisi varmasti jokaiselle naiselle.

 

3. Myös Daniel Wellingtonin klassikkokello oli helppo valinta. DW sopii sekä naisille että miehille. Itse tykkään eniten tällä hetkellä Classy St Mawes, Rose, 34mm –mallista, missä on hieman pienempi kellotaulu ja nahkaranneke.

 

4. Miehelle valitsisin Timanttisten joulukuvastosta Orient Caliber -rannekellon. Klassinen muotoilu saa kivan yksityiskohdan Aurinko Kuu –indikaattorista.

 

5. Kiva budjettivalinta koruissa on Timanttisten Plus –mallisto. Pikkusiskolle, tai vaikka serkkutytöille mm. söpö Plus hopeinen zirkoniasormus, mistä roikkuu sydän, on ihana ele jouluna. 

 

6. Ja koska aktiivisuusrannekkeet ovat edelleen liikunta –ja terveystrendien ykköslahjavalinta, oli pakko nostaa mukaan myös Focus Aktiivisuusranneke. Yleensä nämä ovat melko hintavia, joten oli kiva huomata, että myös edullisempi, mutta hyvillä ominaisuuksilla varustettu ranneke löytyy myös Timanttisten valikoimasta.

 

 

Kaikista paras neuvo kuitenkin korulahjanostajalle on tietää oikeasti lahjansaajan korumaku.
Se mikä miellyttää omaa silmää, ei välttämättä olekaan toiselle se ykkösvalinta. Jotkut tykkäävät kimalteesta, toiset eivät halua sitä ollenkaan. Entä kulta, vai hopea? Sormus, korvis ranne-, vai kaulakoru? Mikä pituus, paksuus, koko? Tarkkaile, kysele ystäviltä ym. Se on kuitenkin varmasti kaiken vaivannäön arvoista.

 

 

Pictures: Mona Salminen