THESE I LIKE

Kynsilakkaystäväni. Se lähtee aina viimeistään aamutuimaan karisemaan pois, vaikka vasta illalla oltaisiin niin nätisti lakattu. Joku reuna ainakin jostain aina pilkottaa ja sekin pieni kohta osaa ärsyttää – lohkeileva kynsilakka ärsyttää.

 

Tuntuu ettei mikään pysy enää kunnolla missään kynnessä, mutta tämä Lumenen Gel Effect minulla ainakin hiukan paremmin kuin muut. Kaksi huolellista kerrosta ja jo kolmatta päivää mennään niin että en ole korjaillut. Jes.

Näppäimistöä tosin näpyttää tällä hetkellä sen näköinen vasemman käden etusormi, että kohta kaipaillaan korjailua, mutta annan sen anteeksi.


Mielestäni siis mainitsemisen arvoinen tuote. Plussaa vielä huippunopeasta kuivumisesta ja suloisesta värivalikoimasta. 

 

 

Kehuin muuten tätä lakkaa blog awardseissa eräälle Lumenen edustajalle ja muutaman päivän päästä postista tupsahti ihana yllätys kun sain lisää värivalikoimaaa riviin! Kiitokset siis vain Lumenelle  tästä kokoelmasta 🙂

 

Ja hei kiitokset teille jotka tulitte eilen blogikirppikselle! Mielestäni tapahtuma oltiin järkätty hyvin ja pidin tuosta tilastakin paljon. Mukanani oli enimmäkseen vain vaatteita ja jäljelle jäikin vain kassillinen henkareita. Muut tuotteet ajattelin laittaa sitten piakkoin myyntiin täällä blogin puolella. Vanha kamerani, muutama laukku ja parit aurinkolasit ainakin etsivät vielä uutta kotia 🙂